کرمانشاه- ایرنا- نماینده مردم شهرستان‌های کنگاور، صحنه و هرسین در مجلس شورای اسلامی گفت: امیدوارم با سفر وزیر بهداشت به کرمانشاه، اقدامات بسیار خوبی در حوزه بهداشت و درمان این سه شهرستان صورت پذیرد و مردم منتظر دستاوردهای این سفر هستند.

به گزارش روز جمعه خبرنگار ایرنا، «علی رضایی» در نشست بررسی مشکلات حوزه بهداشت و درمان استان با حضور وزیر بهداشت افزود: شهرستان هرسین جزو ۳۱ شهرستان محروم کشور است و شبکه های بهداشتی درمانی هرسین، کنگاور و صحنه نیاز اساسی به تعمیرات و بهسازی در بخش‌های مختلف دارد.  

وی اظهار داشت: در این شهرستان‌ها از نظر تعداد آمبولانس‌های اورژانس و بیمارستان‌ کمبود داریم و پد بالگرد اورژانس هوایی نیاز فوری این سه شبکه است، زیرا که محورهای مواصلاتی این شهرستان ها حادثه خیز است.

نماینده کنگاور، صحنه و هرسین در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: در هیچ‌یک از این شهرستان‌ها دستگاه MRI وجود ندارد و در بسیاری از تجهیزات بیمارستانی نیز با کمبود مواجه هستند.

وی اظهار داشت: کمبود نیروی متخصص بخصوص در بیمارستان هرسین مشهود است، همچنین کمبود متخصص بیهوشی از دیگر مواردی است که نیاز به پیگیری دارد.

رضایی، راه اندازی دانشکده پرستاری از دیگر مطالبات مردم این شهرستان‌ها در راستای ارایه خدمات مطلوب بهداشتی، درمانی عنوان کرد و گفت: امیدوارم در این زمینه نیز اعتبار لازم تامین شود.

وی در پایان از استاندار و رییس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه که همواره همکاری خوبی با مجمع نمایندگان استان داشته اند، قدردانی کرد.

به گزارش ایرنا،  دکتر عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صبح پنجشنبه با استقبال «بهمن امیری مقدم» استاندار، جمعی از نمایندگان، رییس و معاونین دانشگاه علوم پزشکی وارد کرمانشاه شد.

سفر به چند شهرستان استان و بازدید از بیمارستان های این شبکه ها و همچنین نشست با جمعی از نمایندگان و اعضای هیات رییسه دانشگاه برای بررسی وضعیت بهداشت و درمان استان از اهداف سفر یک روزه وزیر بهداشت به استان کرمانشاه بود.

در این سفر همچنین دکتر رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، دکتر عین اللهی را همراهی کرد.

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ۹ دانشکده دانشکده‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، توانبخشی، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقر و کلیایی دارد.

۸۵ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۸ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۹رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و یک رشته کاردانی است.

این دانشگاه همچنین ۵۵۲ عضو هیأت علمی دارد و ۶۶۸ دانشجوی خارجی نیز اکنون در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در حال تحصیل هستند.

براساس آمارها سالانه بیش از ۱۳۰۰ مقاله در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید و منتشر می‌شود.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا است.