به گزارش ایرنا، یعقوبعلی نظری عصر پنجشنبه در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان افزود: حضور مسوولان اجرایی عضو شورا در نشستهای آن الزامی است و طبق قانون باید حضور یافته و درباره مسائل استان تصمیم بگیرند و غیبت آنان پذیرفتنی نیست.
وی ادامه داد: نشست شورای برنامه ریزی و توسعه خراسان رضوی محل انجام کارهای کارشناسی یا بررسی کارشناسی موضوعات نیست بلکه فقط محل اتخاذ تصمیمات برای نتایج نشستهای کارشناسانه کارگروه های مربوطه است که باید اعضا نسبت به آن رای داده و اگر در متن تصمیمات اشکالی وجود داشته باشد آن را مطرح کنند تا قبل از تصویب شبهه ای باقی نماند.
استاندار خراسان رضوی گفت: ظرف لازم برای بحث کارشناسی موضوعات و مشکلات استان با حضور همه مسوولان دستگاه های اجرایی در قالب قرارگاه های مختلف اقتصادی ایجاد شده است لذا باید چالشهای مزبور بررسی شده و پس از اتخاذ راهکارهای لازم در نشستهای مختلف از جمله شورای برنامه ریزی تصمیمات نهایی درباره آنها اتخاذ شود.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی نیز در این نشست، برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی کشور را تشریح و بیان کرد: سبک زندگی ایرانی اسلامی، زیارت و فرهنگ میزبانی و مجاوری، توانمندسازی فرهنگی اجتماعی حاشیه نشینان ( مشهد ، نیشابور ، سبزوار و ... )، ساماندهی فعالیت های نوین فرهنگی هنری (ساماندهی فضای مجازی، سواد رسانه با تاکید بر تولید محتوا) و مدیریت یکپارچه فرهنگی با تاکید بر اقتصاد فرهنگ و هنر، از جمله مهمترین اولویت های فرهنگی استان است.
رضا جمشیدی افزود: نگاه فرهنگی به مساله (تأکید بر ریشه ها، علل و راهکارهای ارزش محور) ، فعال کردن و استفاده از ظرفیت های مردمی و همچنین توجه به حوزه کودک و نوجوان از جمله ویژگی های سند فرهنگی استان خراسان رضوی است.
وی با اشاره به مصوبات کارگروه تخصصی اشتغال خراسان رضوی ادامه داد: سهم این استان از اعتبارات جزء ۲ بند ب تبصره ۱۶ بودجه سال ۱۴۰۱ به میزان ۳۲ هزار و ۲۷۸ میلیارد ریال است که بین ۹ دستگاه اجرایی شامل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، بنیاد مستضعفان، سازمان بسیج سازندگی، قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح، آستان قدس رضوی، بنیاد شهید و امور ایثارگران، مشاغل خانگی استان، اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی و پارک علم و فناوری توزیع شده است.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی گفت: تغییراتی در پروژه های تملک دارایی سرمایه ای استان به تعداد ۷۲۳ پروژه با اعتبار ۹۰۰ میلیارد تومان ایجاد شده که جدول مربوط به این اطلاعات در اختیار دستگاه های اجرایی قرار گرفته است.
وی در ادامه این نشست وضعیت بررسی و تصویب تغییرات مصوبات قبلی شورا، بررسی و تصویب مصوبات پیشنهادی کارگروه زیربنایی،توسعه روستایی، عشایری، شهری وآمایش سرزمین و محیط زیست و ارائه برنامه پیشنهادی تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ وگزارش عملکرد کمیته استانی موضوع جزء ۱ تا ۹ بند (الف) سال ۱۴۰۰ را اعلام کرد.
جمشیدی درباره نشستهای کارگروه امور زیربنایی خراسان رضوی هم گفت: امسال ۱۴ جلسه کارگروه امور زیربنایی استان تاکنون برگزار و ۱۶۳ موضوع در آن مطرح شده است که شامل هشت طرح هادی روستایی، یک طرح جامع شهری قوچان، یک طرح موضوعی – موضعی ویژه در خصوص محدوده شهر کدکن، ۱۳۶ طرح سرمایه گذاری و عمرانی و سایر طرحهاست که در نهایت با اجرای ۱۴ طرح موافقت شده که اعضای این جلسه نیز به آن رای موافق داده اند.