به گزارش خبرنگار ایرنا؛ حجتالاسلام و المسلمین «جواد افشارنجفی» روز یکشنبه در نشست خبری که به این منظور در قرارگاه شهید سلیمانی دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار شد، با اشاره به اینکه ۲۰۰ نفر از دانشجویان فعال در تشکل های سیاسی، اجتماعی، فرهگی دانشگاه های استان در این طرح شرکت میکنند، افزود: طرح "حا میم" در سه بخش آموزش، تولید محتوا در قالب نشست معرفتی و کارگاه های مهارتی و همچنین بخش برنامه های فوق العاده برگزار می شود.
وی با بیان اینکه طرح " حا میم" برای دانشجویان دوره کارشناسی به صورت استانی برگزار می شود، گفت: تمام تشکل های دانشجویی اعم از بسیج دانشجویی ، انجمن اسلامی، جامعه اسلامی و دیگر تشکل ها در این طرح به منظور توانمند سازی ساختار و سازمان دهی تشکل خود حضور پیدا می کنند.
حجتالاسلام و المسلمین نجفی، بخش آموزش "حا میم" را شامل بیان محتوای سه کتاب اندیشه اسلامی در قرآن که مجموعه از فرمایشات مقام معظم رهبری در سال ۵۳ با ۲ رویکرد تفسیر و اندیشه، کتاب همرزمان امام حسین (ع) در قالب تاریخ اسلامی و کتاب خط امام (ره) در قالب بیان وقایع انقلاب دانست که توسط استادان دانشگاه های استان و کشور درس داده می شود و دانشجویانی که در این کلاس نمره قبولی کسب کنند؛ ۲ واحد درس معارف آنها پاس خواهد شد.
مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه رازی کرمانشاه در ادامه در قسمت تولید محتوا این طرح نیز گفت: در این بخش نشست های معرفتی با محوریت جهاد تبیین، دشمن شناسی، تطبیق حکومت علوی و انقلاب اسلامی و بحث حکمرانی خوب مطرح می شود و همچنین در کارگاه های مهارتی طرح " حا میم" مباحث اقناعسازی، مدیریت مجازی، ارتباط مناسب و موثر و جذب مخاطب به اعضای تشکل ها آموزش داده می شود.
حجت اسلام و المسلمین نجفی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به شیوع ویروس کرونا و تضعیف عملکرد تشکل های دانشجویی در این دوران؛ هدف طرح "حا میم" که اختصار حلقه های میانی در بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری است؛ در راستای تقویت و توانمندسازی بنیه های تفکری و ساختاری تشکل ها سیاسی، اجتماعی و فرهنگی کل دانشگاه ها عنوان کرد و گفت: اجرای این طرح خارج از برنامه هایی هست که تشکل های مختلف هر کدام براساس اساسنامه و ساختار خود به صورت جداگانه و مستقل برای اعضا و جذب مخاطب خود برگزار می کنند.
وی بخش سوم طرح "حا میم" را شامل برنامه های فوق العاده مانند نشست با نخبگان، کرسی های آزاد اندیشی، برنامه های تفریحی و ورزشی دانست و افزود: آشنایی و ایجاد انس دوستانه و صمیمیانه بین تشکل های دانشجویی از مهمترین اهداف این طرح است.
به گزارش ایرنا، دانشگاه رازی فعالیت خود را از بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان «دانشکده علوم کرمانشاهان» به ریاست مرحوم دکتر «عبدالعلی گویا» آغاز کرد و در سال تحصیلی ۱۳۵۲ - ۱۳۵۱ برای اولین بار پذیرای ۲۰۰ دانشجو در رشتههای فیزیک، شیمی، زیستشناسی و ریاضی شد.
این مرکز در سال ۱۳۵۳ به «دانشگاه رازی» تغییر نام یافت و در ادامه با تاسیس «دانشکده پزشکی کرمانشاه»، «تربیت دبیر سنندج» و «دانشکده دامپروری ایلام» توسعه یافت.
با گسترش آموزش عالی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، این دانشکدهها استقلال یافته و با عناوین «دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه»، «دانشگاه کردستان» و «دانشگاه ایلام» به فعالیت خود ادامه دادند.
دانشگاه رازی به عنوان دانشگاه معین استان، هم اینک از وجود بیش از ۴۶۵ عضو هیات علمی و ۴۸۷ کارمند پرتلاش بهره می برد و بیش از ۱۱ هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای عمومی و دکترای تخصصی مشغول به تحصیل هستند.