به گزارش ایرنا، فرماندار بافق در این نشست که به همت استانداری این استان برپا شد گفت:در هفته دولت ۴۴ پروژه با اعتباری بالغ بر ۸۸ میلیارد تومان به بهره برداری می رسد که ساختمان راهدای بافق، سالن چند منظوره جمعیت هلال احمر، مجتمع فرهنگی و هنری شهرستان بافق، بیمارستان ۹۶ تخت خوابی بافق، جاده سیروس آباد از جمله آنها است.
محمد علی صمیمی با اشاره به ساخت ۱۴۵ واحدی در طرح اقدام ملی مسکن گفت: با تدابیر اندیشیده شده ان شاءالله در دو ماه آینده به صورت سقف و حیاط به متقاضیان تحویل داده می شود. در این زمینه ۱۱۰۰ متقاضی واجد شرایط شناخته شده اند.
صمیمی با اشاره به اینکه در برنامه های تحولی یزدنوین بافق شهر تراز انتظار برنامه ریزی شده گفت: ذیل این اقدام، طرح سامان خانواده و شاخه نبات در شورای فرهنگ عمومی مصوب و در شهرستان اجرایی خواهد شد.
به گفته وی این شهرستان به معادن سنگ آهن و خط ریل راه آهن شناخته می شود و با وجود بالغ بر ۲۶ معدن و ظرفیت ۵۰۰ میلیون تن ذخایر معدنی به عنوان ۱۰ شهرستان برتر معدن کشوری محسوب می شود.
صمیمی، فعالیت در زمینه گندله، تولید میلگرد، دو واحد آهن اسفنجی در این شهرستان را یادآور شد و افزود: بافق در زمینه راه آهن جایگاه ممتازی دارد به نحوی که پنج راه ریلی محسوب می شود و ۱۰ درصد عملکرد راه آهن کشور را راه آهن بافق دارد.
وی از ایجاد پهنه ریلی در این شهرستان خبر داد و اظهار داشت: در این زمینه جلسات مکرری با مدیرعامل راه آهن کشور برگزار شده تا شهرک صنعتی تخصصی صنعت ریل برای اولین بار در کشور در شهرستان بافق داشته باشیم و ان شاءالله این مهم در راستای هدف گذاری استاندار محترم در زمینه صنایع دانش بنیان محقق شود.
بافق هاب پرورش شتر می شود
فرماندار بافق در خصوص بحث گردشگری با اشاره به اینکه بافق از شهرستان های نمونه گردشگری کویر محسوب می شود گفت: به لحاظ روستایی نیز پنج روستا هدف گردشگری کشوری داریم و اخیرا یکی از اقدامات بسیار خوبی که با حضور معاون وزیر صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی انجام شد، انتخاب شهر بافق به عنوان شهر ملی حصیربافی بود.
وی ادامه داد: از زمان استقرار دولت سیزدهم کمپ های کویری گردشگری نیز فعال شده است وامیدواریم بتوانیم با فراهم کردن زیرساخت های لازم در زمینه گردشگری کویر بهره مند شویم .
صمیمی با اشاره به اینکه این شهرستان در زمینه تولید خرما نیز فعالیت دارد گفت: هفت هزار تن برداشت محصول خرما داریم و در زمینه پرورش ماهی تیلاپیا نیز ۱۹ مزرعه با مساحت ۱۸۰ هکتار داریم که ۱۱ میلیون تولید قطعه ماهی تیلاپیا صورت می گیرد.
وی ادامه داد: در سالیان گذشته شتر یکی از ظرفیت های شهرستان محسوب شده است و در یک سال گذشته نیز سعی شده به این ظرفیت توجه ویژه شود و لذا در این راستا هزار هکتار اراضی اعم از مرتع و بارانداز اختصاص یافته تا بافق به عنوان هاب پرورش شتر معرفی شود.
بهره برداری از ۲۷ پروژه در بهاباد
همچنین فرماندار شهرستان بهاباد در این نشست از بهره برداری ۲۷ پروژه عمرانی، ورزشی، بهداشتی، زیرساخت برق و گاز و جاده با اعتباری بالغ بر ۱۶۸ میلیارد در هفته دولت تومان خبر داد و گفت: از این مبلغ ۱۳۹ میلیاردتومان دولتی و ۲۹ میلیاردتومان خیری است.
تیموری ادامه داد: در یک سال گذشته پیشرفت های خوبی صورت گرفته و آنچه مبنای دولت سیزدهم است، تکمیل پروژه های نیمه تمام بوده که در این شهرستان نیز دنبال می شود.
با اشاره به اینکه این شهرستان در ۲۰۰ کیلومتری شرق استان قرار گرفته و جمعیت ۲۰ هزار نفری دارد گفت: بهاباد سال ۸۸ طبق مصوبه هیئت دولت از بخش به شهرستان ارتقا پیدا کرد .
وی مهم ترین افتخارات این شهرستان را آخوند ملااحمد بهابادی و تقدیم بیش از ۱۵۶ شهید، ۲۷ آزاده، بیش از ۲۰۰ جانباز وبیش از هزار رزمنده در دفاع مقدس بیان کرد و شغل اکثر مردم شهرستان را کشاورزی و اشتغال در معادن برشمرد.
تیموری با اشاره به اینکه پسته و زعفران مهمترین محصولات این شهرستان محسوب می شود اظهار داشت: در طول دهه های گذشته خدمات خوبی به روستاییان و شهر شده است اما علی رغم این خدمات همچنان محرومیت هایی داریم.
تکمیل پروژه های نیمه تمام در اولویت است
تیموری گفت: از اعتبارات سفر ریاست جمهوری اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیاردتومان برای احداث بیمارستان ۹۶ تخت خوابی در دستور کار است؛ همچنین ورزشگاه ویژه بانوان با اعتبار ۶ میلیاردتومان تکمیل شده و مرکز جامع سلامت روستای احمد آباد در حال انجام است.
فرماندار بهاباد اعتبارات ۷۰۰میلیاردی ریاست جمهوری برای بازسازی قنوات، آبرسانی بخش آسفیج، احداث حوزه علمیه را هم یادآور شد.
افتتاح ۲۷ پروژه در تفت
همچنین فرماندار تفت در این نشست گفت: ۵۰ عنوان پروژه در شهرستان داریم که ۲۷ مورد آن مصوب و ابلاغ شده و با اعتباری بالغ بر ۱۳۰ میلیارد تومان به بهره برداری می رسد.
دهشیری افزود: این شهرستان ییلاقی و گردشگری با وسعت ۶ هزار کیلومتر مربع و جمعیت ساکن ۴۵ هزار نفری است.
دهشیری ادامه داد: اقلیم تفت متنوع است و از بیابانی و گرم تا کوه پایه ای و زمستانی را شامل می شود و این شهرستان قدمگاه حضرت امام رضا(ع) بوده و ۳۴۹ شهید تقدیم انقلاب کرده است.
وی وجود ۱۸۰۰ قنات شهرستان را یادآور شد که بعضا به علت خشکسالی راکد شده اند و گفت: بیش از ۱۴۰۰ آبادی و روستا داریم که اکثرا به علت خشکسالی خالی از سکنه شده اند.
فرماندار تفت با اشاره به اینکه این شهرستان سرچشمه آب استان است اما از بی آبی رنج می برد گفت: بزرگترین دغدغه ما برای شهرستان و آینده آن قطعا آب است و اکنون خیلی از مناطق با آبرسانی سیار انجام می شود.
وی با اشاره به اینکه در دو روز پایان هفته، جمعیت شهرستان گاهی تا پنج برابر جمعیت تفت می شود گفت: ۹ تردد شماری که در مبادی ورودی شهرستان قرار داده شده، و براساس اطلاعات آماری تنها در ۱۲ و ۱۳ فروردین ماه، ۱۳۰ هزار خودرو یا ایام تعطیلات فروردین ماه ۴۹۵ هزار خودرو وارد شهرستان شده اند.
دهشیری محور توسعه شهرستان را گردشگری دانست و گفت: بر اساس برنامه های تحولی استان و یزدنوین گردشگری به معنای عام پیش بینی شده است و شهرک غذا و دارو در دستور کار قرار گرفته چرا که منطبق بر صنایع پاک و دانش بنیان است.
فرماندار تفت ساماندهی حسینیه امام، افتتاح و بهره برداری طرح های مخابراتی و رادیویی، گردشگری ، تصفیه خانه شهرک صنعتی، جاده و پل روستای علی آباد و زردین و حفر چاه ها را از دیگر اقدامات برشمرد.