به گزارش ایرنا علی رضا نیکروز روز یکشنبه در این باره اظهار داشت: استان کهگیلویه و بویراحمد در پی سامانه بارشی مونسون پس از استان سیستان و بلوچستان بیشترین بارشها را به لحاظ سرعت و میزان در کشور به خود اختصاص داده است.
وی افزود: شدت بارشهای سیل آسا در این استان بسیار زیاد بود اما با همدلی و همکاری حتی یک مورد تلفات انسانی در استان وجود نداشت و به همین دلیل در وزارت کشور، استان توانست در مدیریت سیل اخیر بدرخشد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: بارش های سیل آسای سامانه بارشی اخیر و وقوع سیل ۶ هزار میلیارد تومان به بخشهای مختلف استان کهگیلویه و بویراحمد خسارت وارد کرد که بیشترین خسارت به بخش کشاورزی استان با چهار هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بوده است.
نیکروز ابراز داشت: سیل اخیر همچنین ۲۹۳میلیارد تومان به بخش راه و شهرسازی، ۲۵۶ میلیارد تومان به راههای عشایری، ۱۹۸ میلیارد تومان شهرها و شهرداریها، ۱۴۹ میلیارد تومان به بخش راهداری، ۱۲۲میلیارد تومان به بخش آب و فاضلاب و ۸۰۰ میلیون تومان در بخش محیط زیست خسارت وارد کرده است.
وی بیان کرد: دو هزار و ۳۰۶ منزل مسکونی در این استان دچار آبگرفتگی شد و اقدامات لازم برای امداد رسانی به آن ها انجام گرفت.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: بخش مهمی که باید به ان توجه داشت بازسازی و باز توانی پس از وقوع سیل است که هنوز هم در مناطق عشایری و روستایی مشکلات زیادی وجود دارد و باید همه دستگاه های اجرایی و فرمانداران و بخشداران همچنان پای کار باشند.
بارندگی های تابستان امسال در چهار نقطه این استان بارندگی بیش از ۱۰۰میلیمتر گزارش شده و تاجایی که نه تنها محصولات زراعی ، واحدهای تولیدی پرورش ماهی ، باغستان های استان از این بارندگی ها دچار خسارت شدید شده و بسیاری از جاده های بین مزارع،کانال های کشاورزی و سایر زیرساخت های این حوزه معیشتی تخریب شده است.