به گزارش ایرنا، سیدعلی مهاجر روز یکشنبه در همایش روز ملی تشکل ها و دستاوردهای سازمان های مردم نهاد افزود: در برخی منطقه ها و محلات گسترش شهر اتفاق افتاده ولی هنوز در این مناطق مسجد ساخته نشده است.
وی اظهار داشت: در تاریخ ایران زمانی که شهری گسترش پیدا می کرد بدون مسجد نبود و حتی در دل بازار و محل مسجد ساخته میشد که این الگو باید همچنان رعایت شود.
وی به بیان ویژگیهای مدیران در دولت سیزدهم اشاره کرد و بیان کرد: مدیری که در مدار خدمت نباشد در جمع مدیریت استان گلستان قرار نخواهد گرفت.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گلستان گفت: باور اعتقادی دولت سیزدهم این است که مردم ولی نعمت ما هستند و نیاز به قیم ندارند.
مهاجر افزود: یکی از حلقه های میانی و کارسازی مردم تشکل ها و سازمان های مردم نهاد هستند، در هشت سال دفاع مقدس زمانی که مردم ورود پیدا کردند موفقیت شکل گرفت و براساس باور اعتقاد ما با ورود مردمی کارها درست و خوب انجام می شود.
وی اظهار داشت: در قشر و تشکل های مردم نهاد سرمایه دار، متخصص با نیروی کار جوان و با انگیزه برای خدمت رسانی تلاش می کنند و این مهم جای تقدیر دارد.
وی بیان کرد: توسعه اجتماعی با سنگ بنای مشارکت مردمی محقق شده و نقش مفید و موثری در مواظبت ها، مراقبت ها و جهاد امیدافرینی جامعه دارند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گلستان گفت: از جمله اهدف تشکل ها و مشارکت های مردمی پرورش مدیر در تمام سطوح، ارتقا فرهنگ عمومی، حمایت از آثار باستانی، محیط زیست، آداب و سنن است.
مهاجر افزود: برای منافع استان گلستان نیاز است بدون نگاه سیاسی همه کنار هم بوده و تلاش کنیم از جمله در مساله خلیج گرگان چنانچه همه در کنار هم تلاش نکنند تا دوسال دیگر با از بین رفتن این پهنه آبی ریزگردهای ناشی از آن تا خراسان شمالی امتداد پیدا کرده و گلستان بدتر از خوزستان می شود.
وی اظهار داشت: باید درگاه ارتباطاتی در شبکههای اجتماعی تشکیل شده و در کمیسیون ها نماینده نخبگانی حضور داشته باشد و با اعتماد متقابل در حوزههای مختلف نقش هدایتگری داشته باشید.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گلستان هم در این همایش گفت: بیش از ۷۰۰ تشکل و سازمان مردم نهاد در گلستان مشغول فعالیت بوده و با برنامه هدفمند در حوزه مغزافزاری کار تلاش می کنند.
فرهاد سمیعی افزود: یکی از موضوعات ضروری بحث توانمندسازی مجموعه های مردم نهاد با برنامه های آموزشی مختلف برای ارتقای سطح آنهاست.
وی اظهار داشت: برگزاری نمایشگاه هایی با محوریت تشکل ها با آورده های بکری ذهنی در دستور کار و برنامه ریزی است و برای اطلاع رسانی و حفظ ارتباط دوسویه، سامانه اطلاع رسانی شکل گرفته است.
وی بیان کرد: برنامه اجرایی و تاکیدی استاندار کاهش دغدغه های حوزه اجتماعی است که استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد در این مهم مشهود بوده و کاهش آسیب ها و افزایش امیدآفرینی و نشاط به ظرفیت فکری و اجرایی تشکل های مردم نهاد نیاز دارد.
گلستان مطابق سرشماری نفوس و مسکن سال ۹۵، یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت متشکل از اقوام و مذاهب مختلف در ۳۴ نقطه شهری و هزار و ۷۵ روستا دارد.