به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد هادی رستمیان روز دوشنبه در نشست با خبرنگاران بیان کرد: امروز یکی از نیازهای اصلی و عمده استان بوشهر حوزه تامین آب شرب است.
وی اعلام کرد: در یکسال فعالیت دولت سیزدهم، تامین ۱۰۵ هزار و ۷۵۰ متر مکعب تامین آب از محل آبشیرینکنها تعریف شده است که بخشی از آن هفته دولت اجرایی میشود.
رستمیان افزود: این در حالی است که در ۸ سال فعالیت ۲ دولت قبل حدود ۸۶ هزار متر مکعب و در ۳ دولت قبل نیز ۲۰ هزار متر مکعب تعریف و اجرا شده بود.
معاون امور عمرانی استان بوشهر عنوان کرد: از آغاز فعالیت دولت سیزدهم در مرداد ماه سال گذشته تاکنون تامین یکهزار و ۵۰۰ متر مکعب در شهر اهرم، هشت هزار و ۵۰۰ متر مکعب در آبپخش و سعد آباد، پنج هزار متر مکعب در عسلویه، ۳ هزار و ۷۵۰ متر مکعب در بندر دیر، ۷۰ هزار متر مکعب در نیروگاه اتمی بوشهر، ۱۷ هزار متر مکعب در سایت نور ویژه در بوشهر تعریف شده است که با پروژههای ۱۰ سال گذشته این استان برابری میکند.
وی اظهار کرد: این پروژهها در برنامه زمانی خوبی طرح ریزی شده است، طوریکه بخش بزرگی از آنها در هفته پیش رو و باقی مانده نیز در آیندهای بسیار نزدیک اجرایی میشود.
رستمیان آغاز عملیات اجرایی منطقه ویژه اقتصادی شمال استان بوشهر را از دیگر دستاوردهای شاخص دولت سیزدهم عنوان کرد و گفت: ایجاد این منطقه ویژه در سال ۱۳۸۹ مصوب شده بود اما در همه این سالها در حد همان مصوبه و تصویب طرح باقی مانده بود.
وی توضیح داد: پس از سفر مهرماه ۱۴۰۰ رئیس جمهور و هیات دولت به استان بوشهر، اجرای این پروژه در مصوبههای سفر درج و طرح آن تهیه و برآورد شد و در آغاز ۱۴۰۱ عملیات اجرایی آن آغاز شد.
معاون امور عمرانی استاندار بوشهر بیان کرد: یکی از مرزهای تفکیک میان جامعه توسعه یافته و در حال توسعه میزان صادرات مواد خام است و با توجه به اینکه قرار است در منطقه ویژه اقتصادی شمال استان بوشهر نیاز صنایع بالادست، پایین دست و میان دست نفت و گاز تامین شود، در سالها آینده شاهد اعتلای اقتصادی در این استان خواهیم بود.
رستمیان اظهار کرد: این پروژه پس از ۱۲ سال اجرایی شد و آیندگان بر نقش و اثر گذاری آن شهادت خواهند داد.
وی با اشاره به موقعیت ساحلی استان بوشهر و اهمیت پهنه دریا و دریانوردی در اشتغال و معیشت مردم این استان، گفت: امروز با تکیه بر توسعه متوازن و بر اساس آمایش سرزمین برنامه ریزی کامل و جامعی برای فعال کردن اقتصاد دریا در این استان صورت گرفته است.
معاون امور عمرانی استاندار بوشهر ادامه داد: بندر دیر فاصله ای بسیار نزدیک با کشور قطر دارد؛ از این رو طرحهای نصب و راهاندازی دستگاه ایکس ری گمرک این بندر با اعتبار ۲۵۰ میلیارد تومان و چهار رمپ اسکله و ساماندهی محوطه آن با اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان در شهرستان دیر برنامه ریزی شده است.
وی تاکید کرد: این اقدامات در آینده نقشی بسیار موثر در صادرات از این بندر به کشورهای حوزه خلیج فارس دارد.
رستمیان ادامه داد: در بازدیدهایی که به همراه مدیران دستگاههای اجرایی استان بوشهر صورت گرفت، شاهد به گل نشستن شناورهای مردم در بندر ریگ بودیم به گونهای که باید یک ماه زمان صرف میشد تا با جزر و مد دریا این شناورها بتوانند به کسب معیشت بپردازند.
معاون عمرانی استاندار بوشهر اضافه کرد: در زمان اندکی، لایروبی بندر ریگ در دستور کار قرار گرفت، مطالعات آن انجام شده و در هفته دولت عملیات اجرایی آن آغاز میشود.
وی انجام طرح مطالعات توسعه بنادر شمال استان را نیز در این زمینه از دیگر اقدامات شاخص دولت سیزدهم در یکسال گذشته بر شمرد.
رستمیان تاکید کرد: در اجرای طرحهای عمرانی در دولت سیزدهم پروژههای کوچک، میان و بزرگ مقیاس به صورت یکسان مورد توجه قرار گرفته است.
وی عنوان کرد: آغاز عملیات اجرایی پل درودگاه دشتستان در ۴۰ روز پس از بازدید و ارزیابی کارشناسی و اجرایی شدن جاده باغان- سرچشمه از پروژههای کوچک مقیاس و مهمی است که در این دولت برنامهریزی شد.
معاون امور عمرانی استاندار بوشهر ادامه داد: در زمینههای راه و شهرسازی، حمل و نقل، درمان و آموزش نیز اقدامات خوبی صورت گرفته است که بخشی از آن در هفته دولت اجرایی میشود.