اهواز - ایرنا - معاون برنامه‌ریزی و تحقیقات شرکت برق منطقه‌ای خوزستان گفت: به دستور استاندار خوزستان، تمامی صنایع بزرگ استان (نفت و گاز، پتروشیمی و صنایع فولادی و سیمانی) باید حداقل به اندازه نیاز مصرف خود نیروگاه تولید برق احداث کنند.

به گزارش دوشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی شرکت برق منطقه‌ای خوزستان، کیومرث زمانی با اشاره به برگزاری جلسه بررسی وضعیت تولید، انتقال و مصرف برق در استان خوزستان با حضور استاندار، بیان کرد: تولید عملی نیروگاه‌های حرارتی خوزستان در تابستان جاری کمتر از چهار هزار مگاوات است و انتقال تولید نیروگاه‌های برق‌آبی به دلیل فاصله طولانی ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلومتری تا مراکز بار و همچنین به دلیل خشکسالی و کاهش تولید، با افت ولتاژ زیاد و چالش‌هایی مواجه است.

وی با بیان اینکه در این شرایط به احداث پنج هزار مگاوات نیروگاه حرارتی در مرکز بار خوزستان نیاز است، افزود: با توجه به اینکه بخش زیادی از برق مصرفی و سایر زیرساخت‌های استان مورد استفاده صنایع بزرگی مثل نفت و گاز، پتروشیمی، فولاد، سیمان و .. قرار می‌گیرد، استاندار خوزستان دستور داد از این پس تمامی صنایع یادشده ضروی است حداقل به میزان نیاز و در صورت امکان بیشتر از نیاز خود، به احداث نیروگاه تا پایان دولت سیزدهم (۱۴۰۴) اقدام کنند.

معاون برنامه‌ریزی و تحقیقات شرکت برق منطقه‌ای تاکید کرد: با توجه به اینکه مردم در اولویت تامین برق هستند هیچ تعهدی برای تامین برق این صنایع در سال‌های آتی وجود ندارد، لذا ضروری است همه این صنایع مهم، استراتژیک و تاثیرگذار بخصوص شرکت‌های دولتی مثل مناطق نفتخیز جنوب، فارغ از توجیه‌پذیر بودن طرح احداث نیروگاه از نظر اقتصادی، نسبت به احداث نیروگاه با قید فوریت برنامه‌ریزی، تامین اعتبار و اقدام کنند.

شرکت برق منطقه‌ای خوزستان مسئولیت تامین و انتقال برق در شبکه انتقال و فوق توزیع در دو استان خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد را برعهده دارد.