به گزارش خبرنگار گروه جامعه ایرنا، مهراله رخشانیمهر عصر دوشنبه در سی و ششمین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش اظهار داشت: یکی از برنامههای سازمان این است که رویکرد معماری مدارس را تغییر دادهایم تا با همین برنامههای عملیاتی، مدارسی برای زندگی بسازیم.
وی اظهار داشت: اکنون در عمده فضاهای آموزشی نوساز تحویلی به آموزش و پرورش، یک رویکرد اصلی داریم و این است که ساخت نمازخانه، مسجد و مباحث انرژیهای نو را در اولویت و دستور کار قرار دادهایم.
وی ادامه داد: براساس برنامهریزی و اقدامات جدی که از سوی این سازمان صورت گرفته است، اکنون فضاهای مدارس به ویژه مدارسی که از سال ۸۰ به بعد در کشور ساخته شده است، به سمت ایمن سازی پیش رفته و این فضاهای آموزشی از ایمنترین فضاها هستند.
رخشانیمهر خاطرنشان کرد: زلزلههای اخیر استحکام مدارس را اثبات کرده است و عمده مدارس آسیبدیده در زلزلهها مدارسی بودند که از پیش در لیست مدارس تخریب و بازسازی بودند.
رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه کارکرد مدارس در زمان بحرانها هم مناسب است، تصریح کرد: باید اقدامات به نحوی باشد که پس از ساخت و ساز مدارس در زمان بحران و حوادثی همچون زلزله، بحث نگهداری آنها نیز دارای اهمیت باشد و به این مقوله توجه شود.
رخشانیمهر با بیان اینکه سرویسهای دوره ای از نیازهای مدارس به شمار می رود، اظهارداشت: البته اکنون یکی از مشکلات موجود در مداس کشور نبود نیروی متخصص است.
وی افزود: براساس برنامهریزیهای صورت گرفته قرار است عمر مدارسی که جدید ساخته میشود، بالای ۷۰ سال باشد، البته این موضوع منوط به این است که نکات مربوط به نگهداشت مدارس به طور کامل در آنها رعایت شود.