به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین قاسم علی محمدی عصر دوشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه آغاز فعالیت های این بنیاد در استان از سال ۱۳۸۹ بوده است، افزود: برگزاری بیش از ۱۰۰ دوره مقدماتی مهدویت، برگزاری حدود ۲۳ دوره تکمیلی و برگزاری هشت دوره تربیت مربی معارف مهدویت از جمله اقدامات بنیاد مهدویت در استان می باشد.
وی در ادامه با اشاره به برگزاری پنج دوره آموزش تربیت مربی مهد و پیش دبستانی، گفت: یکی از اهداف تربیت این مربیان راه اندازی مهدکودک هایی با عنوان «مهد امین» است زیرا بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب رهبر معظم انقلاب اسلامی بایستی زمینه سازی برای زمان حضرت حجت (عج) صورت بگیرد.
وی افزود: تربیت فرزندان مهدوی برای حرکت به سوی جامعه آرمانی از اهداف والای این مرکز می باشد که امید است با ایجاد و گسترش مراکز مهد و پیش دبستانی مهدوی هر چه زودتر به این مهم دست یابیم.
قائم مقام بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) استان البرز اظهار داشت: شاکله اعتقادی کودک در این بمباران اطلاعاتی که بتواند یک زندگی سالم داشته باشد می تواند در این مهدها شکل بگیرد، تاکنون سه مهد امین در البرز مجوز فعالیت گرفته اند که یکی از آن ها در دوران شیوع کرونا تعطیل شد و هم اکنون فقط دو مهد امین فعال هستند.
برگزاری هشت دوره تربیت مربی کودک و نوجوان
علی محمدی با بیان اینکه هشت دوره تربیت مربی کودک و نوجوان با موضوع مهدویت نیز در این مدت برگزار شده، گفت: در این دوره ها موضوعاتی همچون ارتباط گیری با کودک، آموزش مفاهیم دینی ویژه کودکان، روانشناسی کودک و تیپ شناسی کودکان آموزش داده می شود.
وی هدف از برگزاری این دوره ها را ضرورت طرح مباحث مهدوی، ضرورت کار برای نوجوان، نحوه جذاب سازی کلاس های دینی برای نوجوانان، محتوای مهدوی، شروع جذاب، قالب جذاب، مخاطب شناسی نوجوان و انتخاب موضوعات مناسب مهدوی و انگیزه سازی و شیوه های انتقال پیام هدفمند مهدوی عنوان کرد.
وی برگزاری همایش فصل انتظار و اربعین و ترویج فرهنگ صحیح انتظار ، برگزاری آزمون سراسری معارف مهدویت و همچنین برگزاری دوره های آموزش زبان انگلیسی از مکالمه تا فهم متون با گرایش مهدویت را برای تربیت مبلغان از دیگر عناوین برگزار شده توسط این بنیاد دانست.
برگزاری جشنواره فرهنگی فصل انتظار
قائم مقام بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) ادامه داد: حشنواره فرهنگی فصل انتظار ویژه تمام مقاطع تحصیلی مدارس همراه با سراسر کشور در البرز نیز برگزار می شود.
وی کاربردی نشان دادن معارف مهدوی در مدارس و خانواده، ترویج مهدویت در عرصه اجتماعی و فرهنگی و تربیت نسل منتظر و گسترش موضوعات مهدوی را از جمله اهداف برگزاری این جشنواره عنوان کرد و اضافه کرد: ارتقای کمی و کیفی آثار فرهنگی مهدوی و ایجاد شور و نشاط در بین دانش آموزان از دیگر این اهداف است.
راه اندازی بنیاد مهدویت با پیشنهاد حجت الاسلام و المسلمین قرائتی
معاون مالی اداری بنیاد فرهنگی مهدی موعود (عج) استان البرز نیز در این نشست گفت: پیش از انقلاب اسلامی هر کسی برای امام زمان (عج) کاری می کرد که آخرین آن انجمن حجتیه بود که به بن بست های سیاسی خورده بود و چالش هایی در جهان تشیع برای موضوع امام زمان (عج) به وجود آمده بود.
ناصر عبدالحسینی افزود: در سال ۱۳۷۲ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی پیشنهاد تاسیس بنیاد مهدویت را به رهبر معظم انقلاب اسلامی داد که این بنیاد با عنوان مرکز تخصصی مهدویت در قم راه اندازی شد.
وی اظهار داشت: هم اکنون این بنیاد در هر استان یک مرکز و دفتر دارد و در البرز نیز با ۱۵ نفر نیروی فعال و ۱۵۰ مربی مشغول به فعالیت در مدارس و دیگر مراکز می باشد.
وی با بیان اینکه این بنیاد هیچ بودجه و ردیف دولتی ندارد، گفت: تمام هزینه این بنیاد از سوی خیرین تامین می شود که با شیوع کرونا بخش زیادی از درآمد به سوی موضوع کرونا سوق پیدا کرد.
عبدالحسینی از اصحاب رسانه خواست تا بنیاد فرهنگی مهدی موعود (عج) را بیشتر در بین مردم بشناسانند تا رویکرد مردم به سمت این بنیاد بیشتر شود و از لحاظ معنوی و همچنین علمی آموزشی و پژوهشی بهره بیشتری ببرند.