به گزارش روز سهشنبه ایرنا از جهاد دانشگاهی اردبیل ، مهران اوچی اردبیلی در جریان بازدید فرماندار اردبیل از جهاد دانشگاهی استان همچنین از موفقیت درمان بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ زوج نابارور در مرکز درمان ناباروری این نهاد در منطقه خبرداد.
وی ادامه داد: در حال حاضر در این مرکز تمام روشهای درمانی برای کمک به رفع مشکل نازایی زوجین به کار گرفته میشود.
اوچی اردبیلی اضافه کرد: از زمان راهاندازی دفتر نمایندگی خون بند ناف رویان بیش از یک هزار و ۵۰۰ نمونه خون بند ناف از استان جمعآوری و برای ذخیره به شرکت فناوری بن یاختههای رویان جهاد دانشگاهی در تهران ارسال شده است.
وی همچنین به ارائه خدمات آموزشی به بیش از هفت هزار نفر از سربازان وظیفه نیروهای مسلح استان در قالب طرح ملی سرباز ماهر اشاره کرد و افزود: فعالیتهای دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان واقع در جهاد دانشگاهی برای تحقق سهمیه اشتغال دو هزار نفری این طرح ادامه دارد.
وی ادامه داد: فاز دوم اجرایی این طرح شامل توانمندسازی، آموزش، مشاوره و استعدادسنجی متقاضیان و شبکهسازی در حال اجرا است و استعدادسنجی بیش از دو هزار نفر از متقاضان طرح ملی مشاغل خانگی در استان انجام گرفته و سه هزار نفر از آموزشهای مهارتی و توانمندسازی جهاد دانشگاهی بهرهمند شدهاند.
فرماندار اردبیل هم در این بازدید گفت: جهاد دانشگاهی با پتانسیلهای خوبی که در حوزههای مختلف دارد، به توسعه همهجانبه منطقه کمک میکند.
سیدمحمد اعتماد اعجازی اظهار کرد: مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی اردبیل به عنوان یک از مراکز مجهز و فعال شمالغرب کشور خدمات شایانی در حوزه درمان نازایی ارائه میکند و این اقدام جهاد دانشگاهی قابل تقدیر است.
وی با اشاره به اینکه تجهیزات مدرنی در این مرکز برای ارائه خدمات درمانی و انجام فعالیتهای تحقیقی و پژوهشی فراهم شده است، افزود: جهاد دانشگاهی با ورود به بخش درمان ناباروی و ذخیره سلولهای بنیادی خون بند ناف، تاثیر قابل توجهی در ارتقای سطح علمی و پزشکی استان داشته است.
وی اقدام جهاد دانشگاهی برای ایجاد مرکز جامع تشخیص، پیشگیری و درمان سرطان در اردبیل را مهم دانست و افزود: این نهاد در فعالیتهای فناورانه و دانش بنیان پیشرو بوده و توانسته به رفع نیازهای کشور در این حوزه کمک کند.
اعتماد اعجازی با اشاره به اجرای موفق طرحهای ملی "سرباز ماهر" و "توسعه مشاغل خانگی" توسط جهاد دانشگاهی در استان گفت: این نهاد با فعالیتهای آموزشی، مهارت افزایی ، توانمندسازی و راهاندازی مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی در رونق بخش کارآفرینی بویژه کسب و کارهای خانگی موفق عمل کرده است.
وی بر حمایت از برنامههای توسعهای جهاد دانشگاهی تاکید کرد و افزود: با تامین اعتبارات لازم برای ایجاد زیرساختهای موردنیاز و تجهیز مناسب آنها در راهاندازی مراکز خدماتدهی مناسب به مردم در مجموعه جهاد دانشگاهی سهیم خواهیم بود.