ربابه یاورپناه روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اساس ارزیابی سالانه از عملکرد ادارههای سوادآموزی سراسر کشور، این اداره برای دومین سال متوالی حائز رتبه کشوری شد.
وی با اشاره به اینکه کسب رتبه دوم شاهرود از بین ۲ هزار مرکز یادگیری فعال در کشور محقق شد، ابراز داشت: نهضت سوادآموزی این شهرستان براساس ارزیابی تحقق اهدا و برنامهها در قالب ۲۲ شاخص و ۴۳ محور اختصاصی در جایگاه نخست استان سمنان قرار گرفت.
یاورپناه اظهار داشت: کسب رتبه دوم کشوری و نخست استانی در تحقق اهداف کمی و کیفی از جمله جذب، ثبت نام و نگهداشت، نظارت و ارزشیابی، مدرسه محورکردن سوادآموزی و تشکیل نشستهای شورای پشتیبانی و بهبود کیفیت سوادآموزی میسر شد.
وی با اشاره به اینکه دورههای سوادآموزی به طور معمول از مهرماه هرسال آغاز می شود و تا پایان شهریور سال بعد ادامه دارد، افزود: در آخرین دوره ۲۳۵ نفر تحت پوشش سوادآموزی این مرکز قرار گرفتند که تاکنون ۱۱۴ نفر از این تعداد با سواد شدند و مدرک قبولی دریافت کردند.
مدیر نهضت سوادآموزی شاهرود با اشاره به اینکه دورههای سوادآموزی شامل سه دوره آموزش است، تصریح کرد: دوره سوادآموزی اولیه به مدت پنج ماه، دوره انتقال به مدت هفت ماه و دوره تحکیم سواد به مدت ۶ ماه برای سوادآموزان به طول میانجامد.
یاورپناه با بیان اینکه نسبت به دوره قبل پنج درصد رشد قبولی ثبت شد، افزود: برای نخستین بار در استان سمنان ۲۰ هفته کارگاه مهارت آموزی در راستای اجرای طرح تحولی پیوند سواد و زندگی با شعار «بزرگسالان موفق در عصر جدید» در مرکز یادگیری محلی ولی عصر(عج) این شهرستان برگزار شد.
وی ادامه داد: این کارگاهها با موضوع اعتماد به نفس و خودباوری، نماز کلید بهشت، ارتباط کلامی موثر در خانواده و اجتماع، سواد عاطفی، ورزش و سلامتی، رانندگی ایمن، خانواده همدل، سواد رسانهای، حقوق شهروندی، مدیریت استرس و اضطراب، خوشنویسی و خیاطی انجام شد.
مدیر نهضت سوادآموزی شاهرود ابراز داشت: برنامه ابتکاری با عنوان «همیار سواد» در راستای تشویق و ترغیب بیسوادان برای فراگیری از سوی اقشار مختلف جامعه در دستور کار است.
یاورپناه از اهتمام فرماندار ویژه شاهرود، رییس شورای پشتیبانی، مدیر آموزش و پرورش، موثران و مدیر مرکز یادگیری محلی ولیعصر(عج) در راستای بهرهگیری از ظرفیت و توانمندی نهادها و دستگاههای مرتبط و همچنین کسب این رتبه کشوری قدردانی کرد.