به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام علی لطیفی روز سه شنبه در آیین مبادله تفاهم نامه وزارت آموزش و پرورش با شرکت کاغذ سازی راشاکاسپین ایرانیان برای تامین مقوای مورد نیاز برای جلد کتاب های درسی با بیان اینکه سالانه چهار هزار و ۳۰۰ تن مقوا برای جلد کتاب های درسی در کشور نیاز است، افزود: هر ساله مناقصه ای برای تامین این نیاز برگزار می شود و تا کنون شرکتی از داخل در این مناقصه ها حضور نداشت ولی امسال شرکت کاغذ سازی راشاکاسپین اعلام کرد که توان تولید مقوای مورد نیاز را دارد و از آنجا که رویکرد سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی این بوده که از تولید داخل حمایت کند، تفاهم نامه ای با این واحد تولیدی امضا شد.
وی با بیان اینکه ازاین پس ۱۰۰ درصد مقوای مورد نیاز جلد کتاب های درسی از داخل تامین خواهد شد، اظهار داشت: وزارت آموزش و پرورش سالانه حدود ۱۴۷ میلیون جلد کتاب درسی در کشور چاپ می کند.
لطیفی همچنین به تامین کاغذ مورد نیاز چاپ کتاب های درسی نیز اشاره کرد و اظهار داشت: در سال های گذشته نزدیک به ۴۵هزار تن کاغذ برای مصرف در این بخش استفاده میشد که امسال ۳۰هزار تن یعنی دو سوم نیاز کشور در داخل تولید میشود.
رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه خودکفا شدن در تامین مواد مورد نیاز چاپ کتاب های درسی، ما را از گرفتاری های واردات رها می کند، اظهار داشت: مهم ترین موضوع در این خصوص، اتکا به توان داخلی است و این موجب صرفه جویی ارزی و اشتغال در کشور می شود.
وی پیرامون محتوای جدید کتاب های درسی هم اظهار داشت: در این خصوص هم اقدامات کوتاه مدت و هم بلند مدت را در دستور کار داریم، برای مهر ۱۴۰۲ در محتوای برخی کتاب ها اصلاح و تغییر خواهیم داشت و طی ۲ تا سه سال آینده نیز در محتوای کتاب ها تغییر جدی ایجاد خواهد شد.
به گزارش ایرنا مجتمع کاغذی سازی راشا کاسپین ایرانیان که در حال حاضر بزرگترین کارخانه کاغذسازی ایران با ظرفیت تولید سالانه 17 هزار تن می باشد، در سال 1395 با سرمایه گذاری بخش خصوصی در محدوده ای ۱۵ هکتاری واقع در شهرک صنعتی شماره یک شهر زنجان تاسیس شد.