«رضا بهراملو» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه این طرح با همکاری مراجع نظارت سازمان صمت، اداره غله و اتاق اصناف از روز شنبه هفته جاری در استان همدان کلید خورده است خاطرنشان کرد: جهادکشاورزی استان همدان در این مدت با اعزام ۳۲ گروه بازرسی از ۸۱ نانوایی استان سرکشی کرده است.
وی اظهار داشت: در این بازرسیها ۶ مورد تخلف شامل ۲ مورد رعایت نکردن ساعت کاری، یک مورد تعطیلی غیرمجاز، یک مورد رعایت نکردن سقف پخت سهمیه روزانه و ۲ مورد عدم رعایت وزن چانه گزارش شد.
بهراملو با تاکید بر اینکه نظارت و بازرسی بر نانوایی های استان همدان همچنان ادامه دارد افزود: در این طرح با تخلفاتی نظیر «گرانفروشی، کم فروشی، عرضه خارج از شبکه آرد، وجود آردهای یارانه ای در واحد های آزاد پز» بررسی و با متخلفان برخورد می شود.
وی با بیان اینکه نانوایی ها در شرایط کنونی موظف به ذخیره آب برای پخت نان هستند افزود: استفاده از سبوس دامی، افزودنیهای غیر مجاز، کنجد، سبزیجات و دانههای غیربهداشتی با عناوین مختلف و با قیمت بالاتر در نانوایی ها ممنوع است و نظارت اتحادیه، مرکز بهداشت و سازمان صمت در این خصوص باید جدی باشد.
از یک هزار و ۸۳۵ نانوایی در استان ۵۸۵همدان نانوایی در شهرستان همدان فعال است.