به گزارش ایرنا، علی خیرالدین روز چهارشنبه در رویداد توسعه اکوسیستم نوآوری استان ها(تانا) با حضور شرکتهای بزرگ معدنی و فولاد کشور در پارک علم و فناوری خراسان افزود: یکی از مهمترین وظایف ما و مسئولین استانی به خصوص مدیران پارکهای علم و فناوری این است که بتوانیم از بخش خصوصی بهره لازم را ببریم و خوشبختانه امروز شاهد تحولات فناورانه در این حوزه هستیم.
وی ادامه داد: در قانون تولید و جهش دانش بنیان، وزارت علوم و وزارت بهداشت میتوانند پردیس ایجاد کنند، در حقیقت در این پردیس فضا و آزمایشگاه در اختیار بخش خصوصی قرار می گیرد و پارک علم و فناوری نقش حاکمیتی دارد و تنها نوعی مشارکت بین این بخش فناور و شرکتها به وجود میآورد، پارک میتواند شرکت های دانش بنیان را معرفی کرده تا شرکت ها بتوانند از امتیاز ها و معافیت های مالیاتی استفاده کنند.
خیرالدین همچنین با اشاره به تاسیس اولین دهکده فناوری در پارک علم و فناوری خراسان گفت: ما در سطح کشور پیشنهاد تاسیس۱۰ دهکده فناوری داده بودیم که جای خرسندی است؛ پارک خراسان پیشرو در ایجاد پردیس های علم و فناوری است، امیدواریم بتوانیم پردیس علم و فناوری ساختمان را هم ایجاد کنیم.
معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم گفت: پارک خراسان رضوی الگوی بسیار خوبی در کشور است و ما می توانیم این پردیس ها را در دانشگاه ها هم ایجاد کنیم و همچنین قانون استانداران را مکلف کرده است به همراه پارک های علم و فناوری به ایجاد ستاد اقتصاد دانش بنیان همت گمارند، اقدامی که در مشهد بسیار خوب پیش رفته است.
رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی نیز در جمع خبرنگاران گفت: احداث بزرگترین پردیس صنایع معدنی در شرق کشور پیروی شعار سال مقام معظم رهبری و با حضور مسوولان کشوری و استانی در هفته دولت، نوید بخش شکوفایی در تولید دانش بنیان و اشتغال زایی حداکثری در این منطقه محروم خواهد بود.
مسعود میرزائی شهرابی افزود: با وجود ظرفیتهای بالقوه معدنی موجود در شهرستان خواف، راه اندازی پردیس فناوری بیش از پیش در این شهرستان معنا می یابد و به دلیل نیز نخستین و بزرگترین پردیس صنایع معدنی شرق کشور در شهرستان خواف راه اندازی میشود.
وی تاکید کرد: با راه اندازی بزرگترین پردیس معدنی در استان، بستر استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان به صورت نظاممند، بکارگیری استعدادهای برتر منطقه و همچنین جوانان نخبه فراهم میشود.