اراک - ایرنا - استاد دانشگاه‌های استان مرکزی گفت: اعتماد و سپردن مسئولیت به قشر جوان و پیگیری طرح‌های نیمه تمام از اقدامات مثبت و تاثیرگذار دولت سیزدهم است.

«عباس خسروانی» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: پیگیری های مستمر دولت در زمینه اتمام طرح‌های نیمه تمام در استان مرکزی از جمله اقدامات ارزشمند و موثر دولت سیزدهم بوده و این مهم نشان دهنده آن است که دولت به دنبال کارهای نمایشی نیست.

وی ادامه داد: کشور هر ساله در زمینه طرح‌های نیمه تمام و رها شده، خسارات زیادی را متحمل می شود که دولت سیزدهم اتمام این طرح‌ها را هدف گذاری و در دستور کار خود قرار داده‌ است.

این استاد دانشگاه‌های استان مرکزی خاطرنشان کرد: اعتماد به جوانان و سپردن برخی مسئولیت‌ها به قشر جوان جامعه از دیگر نقاط مثبت در کارنامه دولت سیزدهم است که استاندار این استان نیز با جسارت و شجاعت باب جوانگرایی در مدیریت استان را باز کرده و این مهم را از شعار به عمل تبدیل کرده است.

خسروانی خاطرنشان کرد: استاندار مرکزی در استان به نمایندگی از دولت توانسته، با ترویج فرهنگ ساده زیستی و پرهیز از تجملات و حضور در میان مردم همراه با اخلاق حسنه تاثیرات مثبتی را بر بهبود روابط دولت و ملت بگذارد. 

وی اظهار داشت: بهبود روابط دولت و مردم در استان مرکزی بر افزایش اعتماد عمومی به نهاد دولت نقش موثری داشته و پیشنهاد می شود همه مدیران استان سبک استاندار را سرلوحه کار خود قرار دهند.

این استاد دانشگاه های استان مرکزی گفت: عملکرد قابل تقدیر دیگر دولت در این استان پیگیری مشکلات صنایع استان است و از روزهای ابتدایی فعالیت استاندار مرکزی در استان شاهد حضور مستمر و پیگیری های جدی در خصوص مسائل و مشکلات صنایع هستیم و خدمات قابل توجهی نیز در این زمینه انجام شده‌ است.

خسروانی خاطرنشان کرد: نیاز است اساتید، مسئولان و اقشار مختلف مردم در حد توان دولت را در پیشبرد اهداف و تحقق وعده ها یاری کرده و هر جا نقدی وجود دارد با متانت و از سر دلسوزی ارایه شود.

وی افزود: رییس جمهوری و استاندار مرکزی در مدت یک سال گذشته از جدال ها و بگو مگو های بی حاصل سیاسی به جد پرهیز کرده اند و این یک نقطه روشن در کارنامه دولت است که سوق دادن کشور به سمت بگو مگو ها را به ضرر کشور دانسته اند.

این استاد دانشگاه های استان مرکزی بیان کرد: این مهم فرصت مناسبی را فراهم کرده تا در فضای گفت و گوهای عالمانه، روحیه حل مسئله را در استان نهادینه شود.

استان مرکزی با ۱۲ شهرستان و یک میلیون و ۴۱۴ هزار نفر جمعیت از قطب‌های مهم صنعتی و کشاورزی کشور است.