خرم‌آباد - ایرنا - رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: ۲هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان توسط قوه مقننه برای رشد متوازن استان ها پیش بینی شده که تلاش برای جذب آن ضروری است.

به گزارش خبرنگار ایرنا مصطفی طاهری روز پنجشنبه در نشست با صاحبان صنایع استان با بیان اینکه در نوسازی تجهیزات صنایع مشکلاتی وجود دارد افزود: یکی از گرفتاری های کشور در سال ۹۸ رخ داد که در پی آن سرمایه گذاری نسبت به کاهش استهلاک ماشین آلات منفی شد که این موضوع بسیار خطرناک و موجب ضرر است.

وی تصریح کرد: بخش زیادی از تولید را مدیون تلاش صنایع در سال های گذشته هستیم بنابراین امسال برای تامین ماشین آلات صنایع بزرگ تدابیری اندیشیده شده و تقریبا مشکلات در حال برطرف شدن است.

وی بیان کرد: در کمیسیون صنایع و معادن برای کاهش قوانین لحظه ای تلاش و در این راستا جلسات متعددی با بخش خصوصی برگزار شد که نتایج مثبتی را به همراه داشته است.

طاهری با تاکید بر اینکه دولت دارایی برای واگذاری ندارد اظهار داشت : سال ۱۳۹۸ که شرایط برای بورس و واگذاری، مثبت ارزیابی می شد بخشی اقدامات با عنوان سهام عدالت و بخشی دیگر با عنوان خصوصی سازی صورت گرفت که در این راستا خصوصی سازی بخوبی انجام نشد و بخش خصولتی شکل گرفت.

وی با بیان اینکه در خصوصی سازی ها مسیر به درستی تعیین نشده است افزود: تلاش می کنیم تجربیات گذشته تکرار نشود همچنین در حوزه دانش بنیان مجلس به خوبی ورود کرده است و امیدواریم استان های کم برخوردار مانند لرستان از ظرفیت های موجود استفاده کنند.

وی با تاکید بر فراهم شدن شرایط برای پرداخت تسهیلات به شرکت های دانش بنیان  در خصوص صدور مجوزهای کسب و کار ادامه داد: برای مجلس بسیار مهم بود که رتبه ۱۲۷ صدور مجوزها را ارتقا دهد که در این راستا وزارت اقتصاد و دارایی هم به خوبی همراهی کرد و اکنون فرآیند چالشی صدور مجوز کاهش یافته و وضعیت رو به بهبودی است.

طاهری همچنین اضافه کرد: هر میزان واردات مواد اولیه به کشور زمینه ساز توسعه می شود اما در بخش هایی، به بهانه حمایت از تولید سواستفاده را به همراه خواهد داشت بنابراین موجب آسیب به بخش می شود.

وی در خصوص لرستان گفت: باتوجه به ظرفیت های بسیار این استان در بحث معادن، اما پیشرفت در این حوزه ضعیف بوده است که انتظار می رود مقام ارشد استان با مصوبات شورای معادن همچنین استفاده از جایگاه شورای عالی معادن کشور در خصوص صدور مجوز و استفاده لازم از ظرفیت های موجود، مشکلات را برطرف کند تا بخشی از آن فعال شود.

طاهری ضمن اشاره به اینکه بخشی از عقب ماندگی لرستان به عملکرد گذشته بازمی گردد تصریح کرد: در بحث اختصاص قیر رایگان، مناطق محروم می توانند نسبت به استان های برخوردار از ظرفیت بیشتری استفاده کنند.