گرگان - ایرنا - نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: پیشرفت‌ها و پس‌رفت‌های جامعه باید همراه با مطالبه‌گری البته پس از اندیشه‌ورزی و رصد باشد که این کار مطالبه‌گری وظیفه همه دستگاه‌ها، نهادها، ارگان‌ها و سازمان‌ها است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، آیت الله سیدعبدالهادی حسینی‌شاهرودی روز پنجشنبه در دیدار اعضای شورای هماهنگی مدیران کل دستگاه‌های حوزه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گلستان اظهارداشت: براساس تاکید رهبر معظم انقلاب، دولت و مجلس که کار خود را باید انجام دهند، روحانیون هم باید وظایف خود در این بخش انجام داده و به کمک مردم بیایند تا کشور گرفتار مشکلات و سختی‌ها نشود.

وی بیان کرد: در گذشته دولت سیاسی و دولت فرهنگی داشتیم که هر یک وظایف‌شان تعریف شده و مشخص بود، اما امروز با فاصله گرفتن از دین و آئین، به ظاهر دولت فرهنگی کنار رفته و تنها جامعه ما دارای یک دولت سیاسی است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: دور شدن و فاصله گرفتن جوانان و نسل‌های جدید از فرهنگ و آموزه‌های دینی و قرآنی و کمرنگ شدن این فرهنگ در جامعه باعث بروز منکرات خواهد شد که لازم و وظیفه است نگذاریم این فاصله‌گیری در جامعه اسلامی رخ دهد.

حسینی‌شاهرودی گفت: وقتی در جمع ۱۵ نفره کودکان و نوجوانان از آنان در خصوص اصول و فروع دین سوال می‌شود و هیچ کس جوابی نمی‌دهد، این مساله جای نگرانی دارد.

نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: مساله دوری جستن از اصول دین، نماز، روزه، خمس و زکات باعث شده در حوزه پوشش‌ها چه در بخش بانوان و چه در بخش آقایان مشکلاتی به وجود بیاید.

وی افزود: در گذشته، فرزندان قبل از ورود به دبستان با معارف و اصول اسلامی و الهی آشنا و بچه‌ها به نوعی بیمه فرهنگی می‌شدند، اما امروز این شرایط دیگر کمتر از گذشته در خانواده‌ها دیده می‌شود و این یک زنگ خطر بزرگ فرهنگی و دینی برای جامعه است.

وی تصریح کرد: در گذشته دختران نه تنها به دانشگاه، بلکه به مدرسه تا مقاطع بالاتر از ابتدایی نمی‌رفتند و حتی خانواده‌ها از حضور پسرانشان هم در دانشگاه‌ها جلوگیری می‌کردند، اما ما نه تنها پسران، بلکه دختران را هم به دانشگاه فرستادیم و حتی آمار آنان در مراکز آموزش عالی بیشتر از پسران شد، اما وضعیت دینی و فرهنگ قرآنی در جامعه رو به افول رفت.

نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: در گذشته در کشور موسیقی گوش دادن مجاز نبود و حتی تا قبل از پیروزی انقلاب بسیاری از خانواده‌ها تلویزیون نداشتند، اما بعد از انقلاب موسیقی را مشخص کردن شرایط حرام و حلالش و تلویزیون را وارد منازل و خانه‌های مردم کردیم، اما نتوانستیم از آنها در راستای ترویج فرهنگ ناب محمدی (ص) و اسلامی ایرانی است، استفاده کنیم.

حسینی‌شاهرودی یادآور شد: وقتی جوان ایرانی با فرهنگ و معارف دینی آشنا نباشد، در دوران تنهایی خود و حتی با وجود بودن والدینش، به میهمانی‌ها و پارتی‌های شبانه که در آنجا همه چیز وجود دارد، می‌رود و این مکان‌ها که سبب انحراف از دین می‌شوند، شرایط را برای انحراف بیشتر جوان ایرانی فراهم می‌کنند.

وی ادامه داد: بنده معتقدم که چون عمر ملت ایران دراز است، برای جلوگیری از بروز مشکلات در جامعه، باید از همین الان در جهت جلوگیری از ترویج بی‌بندوباری و مسائل منکراتی و خلاف شرع و دین، کارهایی برنامه‌ریزی و شروع شود.

وی تاکید کرد: مدیران عضو شورای هماهنگی دستگاه‌های حوزه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان به علت ارتباطات زیادی که با مردم دارند، باید فرهنگ دینی و اسلامی را در جامعه ترویج دهند و این دستگاه‌ها به منظور جلوگیری از اختلاس و کلاهبرداری می‌توانند از پرداخت وام‌های غیرقانونی و غیرمنطقی به افراد فاقد صلاحیت، خودداری و جلوگیری کنند.

نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: این مدیران می‌توانند این مسائل را از درون خانواده خود (مجموعه همکاران و خانواده‌هایشان) آغاز و سپس به سطح جامعه و ارباب رجوع‌های خود بسط و گسترش دهند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان در این دیدار ضمن تبریک فرا رسیدن هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، گفت: تا پیش از اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ها، شاید حدود ۷۰ درصد مردم با این اداره کل ارتباط و کار داشتند، اما با اجرای این طرح، میزان این ارتباط به ۹۰ درصد رسید.

حسینعلی خواجه‌مظفری بیان کرد: وزارتخانه ما تنها وزارتخانه‌ای است که از بدو تولد تا لحظه مرگ به طرق مختلف با مردم در ارتباط است و هر یک از معاونت‌های استانداری حداقل با پنج دستگاه عضو این شورا در جلسات حضور دارد.

وی تاکید کرد: هفته دولت فرصتی است تا مدیران به بیان گزارش عملکردی دستگاه خود به عنوان یک وظیفه و اصل در راستای خدمتگذاری به جامعه، به صورت شفاف و روشن بپردازند و از سوی دیگر هفته دولت فرصتی است تا اعضای شورای هماهنگی دستگاه‌های زیر مجموعه این اداره کل در گلستان، در چنین دیدارهایی از رهنمودهای بزرگان استانی و شهرستانی در جهت خدمت به جامعه بهره ببریم.

وی یادآور شد: علیرغم فعالیت در فضاهای مجازی، حضور رسانه‌ها در کارها و برنامه‌های این اداره کل و فعالیت خوب اداره کل روابط عمومی در اطلاع‌رسانی و شفاف‌سازی، اما هنوز مردم آنطور که باید و شاید از فعالیت‌های مجموعه این وزارتخانه در بخش‌های مختلف استان مطلع نیستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان گفت: بیکاران ما در گلستان افرادی نیستند که کارگر باشند و سرکار نروند، بلکه افراد دانشگاهی و تحصیل کرده‌ای هستند که بدون هیچ کار و تجربه عملی از دانشگاه فارغ‌التحصیل شده و دنبال کارهای منفعت‌طلب هستند.

در این دیدار در کنار مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مدیر کل بیمه تامین اجتماعی، سرپرست اداره کل بهزیستی، مدیران شعب و سرپرستی بانک‌های رفاه کارگران و توسعه تعاون به همراه مدیر شعب صندوق کارآفرینی امید، مدیر صندوق بازنشستگان کشوری گلستان، مدیرکل بیمه تامین اجتماعی روستائیان، کشاورزان و عشایر، معاون اداره کل فنی و حرفه‌ای و بعضی از همکاران اداره کل و روسای صندوق کارآفرینی امید و بانک توسعه تعاون در علی‌آبادکتول حضور داشتند.