مشهد-ایرنا- معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه گفت: تمام تلاش و همت دولت سیزدهم رسیدن به رشد اقتصادی با رفع موانع تولید است، لذا باید با خلاقیت و نوآوری بتوان توسعه کمی و کیفی را ارتقا داد و محصولات صادرات محور را با نگاه به بازار رقابتی دنیا تولید کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید مسعود میر کاظمی در مراسم بهره برداری از خط تولید شرکت تازه احیا شده "جهان افروز" با تولیدات رنگی، ماشین لباسشویی و ماشین ظرفشویی در مشهد افزود: برای دستیابی به رشد اقتصادی باید توسعه کمی و کیفی در حوزه تولید را با خلاقیت و نوآوری ارتقا داد و محصولات صادرات محور را با نگاه به بازار رقابتی دنیا تولید کرد.

وی با تاکید بر تلاش تولیدکنندگان مبنی بر تولید با کیفیت و صادرات محور بیان کرد: ایران منابع خدادادی و نیروی انسانی جوان و توانمندی دارد که می توانند زمینه افزایش بهره وری ملی را فراهم کنند.

وی اظهار داشت: دستمزد نیروی انسانی در کشور ما چندان بالا نیست و نرخ انرژی نیز پایین است، لذا انتظار می رود که تولیدکنندگان قیمت تمام شده تولید خود را مناسب کنند و از گران کردن آن خودداری نمایند.

معاون رییس جمهور با تاکید بر تغییر فرهنگ خرید کالای خارجی گفت: این فرهنگ‌سازی از طریق تولیدکننده اتفاق می‌افتد و تولید کالای با کیفیت و قیمت مناسب هنر تولیدکننده است.

میرکاظمی با تاکید بر پرهیز از هدر دادن منابع کشور بیان کرد: واحدهای تولیدی باید از هدردادن منابع خود و انبار کردن مواد اولیه خودداری کرد و به ارتقای کیفی و صادرات محور کردن محصولات خود بیاندیشند، همان‌طور که در سیاستهای اقتصاد مقاومتی رهبر معظم انقلاب استفاده بهینه از منابع مورد تاکید قرار گرفته است.

وی خاطر نشان کرد: تولید یک سخت افزار نیست بلکه تولیدکنندگان باید به نحوی حرکت کنند که قیمت تمام شده پایین کالا، کیفیت بالا و خدمات پس از فروش را مدنظر قرار دهند و به نحوی عمل نکنند که جریان خودروی داخلی و نارضایتی مردم از آن تکرار شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی نیز در حاشیه این مراسم به خبرنگار ایرنا گفت: یکی از اقدامات استان برای کمک به تولید راه اندازی قرارگاه مشترک حمایت و پشتیبانی از تولید بوده که این قرارگاه یکی از اولویتهای خود را احیای واحدهای راکد بویژه واحدهای بزرگ غیر فعال قرار داده است.
ابوالفضل چمندی افزود: کارخانه "جهان افروز" یکی از کارخانه های بزرگ و قدیمی استان است که با جذب سرمایه گذار جدید که به صورت سهامی وارد شدند، از هشت ماه قبل دوباره احیا شده است.
وی بیان کرد: خط تولید جدید این کارخانه که امروز به بهره برداری رسید، با سرمایه گذاری ۱۵۷ میلیارد ریال سه محصول جدید تولید می کند که شامل ماشین لباسشویی با ظرفیت ۵۷ هزار دستگاه، ماشین ظرفشویی با ظرفیت ۳۵ هزار دستگاه و تلویزیون رنگی با ظرفیت ۲۸ هزار دستگاه در سال است.
وی افزود: با راه اندازی خط تولید جدید این واحد میزان اشتغال آن به ۴۴ نفر رسیده است، در صورت تامین سرمایه در گردش به میزان ۱۰ هزار میلیارد ریال، مرحله بعدی توسعه آن آغاز و زمینه صدور محصولات آن به بازارهای آسیای میانه فراهم می شود و میزان اشتغال واحد به ۲۱۰ نفر خواهد رسید.