به گزارش ایرنا از استانداری اردبیل ، دکتر سیدامیرحسین قاضیزاده هاشمی جمعه در شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان اردبیل اظهار کرد: هیچ مقامی بالاتر از مقام خدمت به خانواده شهدا و ایثارگران نیست و همه وظیفه داریم تا به دولت مردمی کمک کنیم و هرکسی به هر طریقی باید در این مسیر گام بردارد.
وی ادامه داد: دیوارنگاری، پلاککوبی نام شهدا بر سر در منازل والدینشان و نامگذاری گذرها و کوچهها به نام شهدا، از جمله مهمترین اقدامات فرهنگی در راستای حفظ یاد و نام شهدا و ایثارگری آنها است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: دولت بطور ویژه در راستای رفع مشکلات خانواده شهدا و ایثارگران مصمم است و پنج درصد طرح ملی مسکن نیز باید به خانواده شهدا و ایثارگران اختصاص یابد.
قاضیزاده هاشمی گفت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت وظیفه آحاد جامعه و مسؤولان بوده و تولید برنامههای فرهنگی فاخر از جمله مستند، فیلم کوتاه و سریال در این خصوص مورد تأکید قرار است.
سیدحامد عاملی، استاندار اردبیل نیز در این نشست گفت: تامین برخی امکانات اولیه برای والدین شهدا از جمله خدمات درمانی و مسکن ضروری بوده که این موضوع نیازمند توجه مسؤولان ملی و استانی است.
وی افزود: در خصوص تبدیل وضعیت فرزندان شهدا و ایثارگران اقدامات لازم در حال انجام بوده و تاکنون تبدیل وضعیت ۶۵۰ نفر از آنها انجام گرفته است.
عاملی گفت: در راستای اجرای برنامههای فرهنگی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برای زائران راهیان نور، مجتمع فرهنگی اردبیل در جنوب کشور در حال اجرا بوده که با تکمیل آن، خدمات فرهنگی به زائران راهیان نور ارائه میشود.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر وظیفه ما مسئولان به پاس قدردانی و حفظ ارزشهای شهدا و ایثارگران، خدمترسانی به مردم و احصای نیازمندیهای آنان است.
استاندار اردبیل ادامه داد: تلاش برای رفع مشکلات مردم و حل معضل اشتغال برای عموم مردم و خانواده ایثارگران ضروری است ، اشتغال یک امر تبعی بوده و ایجاد آن نیازمند تأمین زمینهها و زیرساختهای سرمایهگذاری است.
عاملی اظهار کرد: با توجه به تدوین برنامه پیشرفت استان اردبیل و ارائه برنامههای تحولآفرین در قالب آن، امیدواریم با اجرای این برنامهها زمینه پیشرفت استان فراهم شود.