حمید احمدی روز شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: افزایش نشاط زنان در جامعه، حفظ کرامت و حقوق شهروندی بانوان و راحتی زنان از اهداف اصلی ساخت پارک بانوان است.
وی بیان کرد: جداسازی و تفکیک فضاهای گردشگری و تفریحی یکی از راهکارهای مسئولان برای حضور هرچه بیشتر زنان در جامعه است.
سرپرست شهرداری خمین گفت: پارک بانوان شهیده خمین در سال ۱۳۸۶ به متراژ ۶.۱ هکتار توسط شهرداری این شهر احداث شد اما به دلایل متعدد پاسخگوی مطالبات بانوان نبود.
احمدی اظهار داشت: با توجه به استقبال بانوان از پارکهای مختص به خودشان و پیست دوچرخه سواری و نبود امکانات در پارک بانوان کنونی، شهرداری خمین با برگزاری جلسات متعدد در صدد پاسخگویی به این مطالبه به حق برآمد.
وی توضیح داد: در راستای پاسخگویی به مطالبات بانوان خمین پس از برگزاری نشستهای متعدد با اعضای شورای اسلامی شهر، اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر طرح پارک بانوان شهیده توسط مهندسان مجرب بومی تهیه و تصویب شد.
سرپرست شهرداری خمین افزود: مساحت پارک بانوان شهیده ۴۳ هزار مترمربع است و دارای فضاهایی مانند نمازخانه، رختکن، ایستگاه دوچرخه سواری، ۲ مجموعه ست ورزشی، اتاق نگهبانی، تعداد زیادی آلاچیق، سرویس بهداشتی، فضای بازی کودک، مجموعه سالن سرباز و مجموعه سالن سرپوشیده است.
احمدی گفت: این پارک در مکان مناسبی از پارک جنگلی بوجه قرار گرفته و پارکینگ عمومی با ظرفیت ۵۰۰ خودرو برای آن در نظر گرفته شده است.
خمین در جنوب استان مرکزی است و بیش از ۵۱ هزار نفر از جمعیت ۱۰۵ هزار نفری این شهرستان بانوان هستند.