نورالدین رحیمی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا به مناسبت هفته دولت با اشاره به بهره مندی ۸۰ زوج نابارور در استان ایلام از خدمات بیمه سلامت، اظهار داشت: ۲۵۰ میلیون تومان هزینه درمان در مراکز طرف قرارداد به زوجین نابارور از طرف بیمه سلامت پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه امسال ۳۰۰ قلم دارو به تعهدات بیمه اضافه شده است، افزود: پرداخت هزینه های دارو، تجهیزات پزشکی و پاراکلنیک مرتبط با خدمات ناباروری بصورت ۹۰ درصدتحت پوشش بیمه قراردارد.
رحیمی یادآور شد: بیمه سلامت با ارائه خدمات بیمه ای ایرانیان و سلامت همگانی ارتباط تنگاتنگی با بیشتر جامعه دارد و ۳۷۴ هزار نفر در استان تحت پوشش این بیمه هستند.
وی الکترونیکی شدن نسخ بیمه ای را از مهمترین اقدامات دولت در سال کاری جاری (شهریور پارسال تا شهریور امسال) برشمرد و افزود: ایلام در راستای دولت الکترونیک و هوشمند اولین استان پیشرو در اعمال الکترونیکی کردن نسخه های درمانی بود.
مدیرکل بیمه سلامت ایلام عنوان کرد: از ابتدای شیوع کرونا ۵۳۹ میلیارد ریال اعتبار برای ۱۵ هزار و ۹۳۹ پرونده کرونا هزینه شده است و همچنین بابت هر پرونده کرونا ۳۳ میلیون ریال هزینه پرداخت شده است و تا پایان تیرماه نیز
۲۶۰ میلیارد تومان بیمه هزینه درمان پرداخت شده است.
وی اضافه کرد: ۳۷۰ هزار نفر از جمعیت ایلام در قالب صندوق های کارکنان دولت، صندوق دیگر اقشار،بیمه درمان ایرانیان، سلامت همگانی روستاییان و عشایر تحت پوشش این سازمان قراردارند که ۲۲۳ هزارنفر از این تعداد عشایر، روستاییان و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفرهستند.
رحیمی با اشاره به اینکه ۵۸ هزارنفر تحت پوشش بیمه سلامت همگانی رایگان هستند، یادآور شد: برای این جمعیت پزشک خانواده و نظام ارجاع در نظر گرفته شده و در این راستا از ظرفیت بخش خصوصی و دولتی استفاده می شود.
مدیرکل بیمه سلامت گفت: ۲۲۰ هزار نفر از جمعیت روستایی ایلام تحت پوشش بیمه سلامت هستند و افراد سه دهک اول استان بصورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته اند.
وی با بیان اینکه میزان تعهدات بیمه سلامت تا پایان امسال به مراکز درمانی طرف قرارداد ۲۶۰ میلیارد تومان است، اظهار داشت: ۲۰۸ میلیارد تومان جهت هزینه ی درمان بیمه شدگان به موسسات و مراکز درمانی طرف قرارداد پرداخت شده است.
مدیرکل بیمه سلامت استان ایلام تاکید کرد: به منظور حمایت از اقشار آسیب پذیر و کم درآمد جامعه و مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی، هزینه های درمانی بهزیستی و مددجویان کمیته امداد به صورت صددرصد پرداخت می شود.
رحیمی ادامه داد: در قالب طرح نظام ارجاع، پزشک خانواده از دیگر طرح های بیمه ای برای افراد است که با شماره گیری کد *۱۶۶۶# (ستاره ۱۶۶۶ مربع) پزشک خانواده خود را انتخاب می کنند و ۴۵ پزشک خانواده در حال حاضر با این طرح مشارکت می کنند و روستاییان نیز به مراکز بهداشت محل سکونت خود مراجعه کنند.
وی وجود مراکزی چون پزشکی هسته ای، سنگ شکن، ناباروری و نازایی، انژیوگرافی، پرتو درمانی، رادیوتراپی را از ضروریات درمانی استان برشمرد که هزینه تردد و ارجاع بیماران به خارج از استان کاهش یابد.