تهران- ایرنا- سران رژیم صهیونیستی در قبال پرونده های رویارویی با جبهه مقاومت فلسطین، تعیین مرزهای بین فلسطین اشغالی و لبنان و مذاکرات مربوط به توافق احتمالی هسته ای با ایران دچار سردرگمی و بلاتکلیفی عجیبی شده اند که این امر در موضعگیری های متضاد و شرایط کنونی تل آویو مشهود است. 

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، روزنامه البناء لبنان در همین ارتباط به وضعیت کنونی سران رژیم صهیونیستی در مواجهه با پرونده های منطقه ای در سایه نبرد اخیر مقاومت در غزه و افزایش عملیات مبارزان فلسطینی در کرانه باختری، پرونده ترسیم مرزهای آبی بین فلسطین اشغالی و لبنان در سایه هشدار و ضرب الاجل حزب الله و موضعگیری های متضاد آنها در قبال مذاکرات مربوط به دستیابی به یک توافق احتمالی هسته ای با ایران پرداخته است.

این روزنامه در گزارش خود آورده است: سردرگمی حداقل توصیفی است که می توان از حال و روز کنونی سران رژیم صهیونیستی در برخورد با پرونده های مهم داشت. بن بست اسرائیل در مواجهه با مقاومت فلسطین به ویژه هنگامی عیان تر می شود که می بینیم نیروهای مقاومت رویکرد " وحدت میدانها" را در پیش گرفته و در سایه عدم پایبندی این رژیم به تعهدات و توافقها، به این نتیجه رسیده اند که تشدید مقاومت بهترین و مناسب ترین گزینه در پیش رو است.

البناء افزود: این رژیم در پرونده تعیین مرزهای آبی با لبنان و برداشت از منابع نفت و گاز نیز با دو گزینه تسلیم شدن در برابر مطالبات لبنان یا رفتن به سمت یک جنگ نامعلوم قرار گرفته است و هم اکنون در وضعیت بغرنجی به سرمی برد. آنها یا باید برای جلوگیری از یک رویارویی شکست خورده در برابر حزب الله که آمادگی کامل خود را برای جنگ احتمالی و پیروزی قاطع در آن اعلام کرده، به خواسته های لبنان تن دهند یا به سمت جنگی نامعلوم بروند. سردرگمی سران اسرائیل همچنین در پرونده مذاکرات مربوط به توافق هسته ای و حس فقدان اثرگذاری لازم اسرائیل بر تصمیم آمریکا در این زمینه با توجه به متغیرها و معادلات جدید منطقه ای مشهود است. همین امر یائیر لاپید نخست وزیر موقت این رژیم را  وادار به عقب نشینی از لحن انتقادی خود در قبال آمریکاییها و هماهنگ شدن با تصمیمات واشنگتن در مسیر دستیابی به یک توافق احتمالی با ایران کرده است.

این روزنامه نوشت: صهیونیستها اکنون خود را ناگزیر به پذیرش نتایج اجتناب ناپذیر این توافق احتمالی بر معادلات قدرت در منطقه و تغییر کفه های موازنه قدرت بین جبهه مقاومت و رژیم صهیونیستی می بینند که برای اسرائیل فاجعه بار است. ایران موفق شده که توان موشکی و روابط خود با محور مقاومت در منطقه را از توافق احتمالی پیش رو ، خارج کند. دیوید برنیگ رئیس موساد به این واقعیت اذعان کرده است. این سردرگمی به مشاجره و تبادل اتهامات بین برینگ و لاپید منجر شده و او رفتار نرم لاپید و تغیر لحن او در قبال آمریکایی ها را غیر حرفه ای خوانده و سخنانش مبنی بر اینکه آمریکایی ها موضع خود در قبال ایران را با در نظر گرفتن نقطه نظرات اسرائیل تغییر داده اند، صرفا ظاهری و بی جا دانسته و گفته است که به رغم اظهارات لاپید، معلوم نیست عملا در پشت پرده مذاکرات درباره احیای برجام چه می گذرد.