اردبیل - ایرنا - مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اردبیل گفت: جابجایی کالا و بار در این استان در پنج ماه امسال نسبت به مدت مشابه پارسال بیش از پنج درصد افزایش داشته است.

به گزارش ایرنا، کلیم الله وثوقی روز شنبه در بازدید از پایانه مرزی بیله‌سوار با بیان اینکه در پنج ماه امسال یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن کالا و بار در استان اردبیل جابجا شده است، افزود: این رقم در مدت مشابه سال گذشته یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن بود که امسال بیش از پنج درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به اینکه در پنج ماه امسال ۱۳۲ هزار برگ بارنامه صادر شده است، بیان کرد: امسال صدور برگ بارنامه نیز ۲ درصد افزایش داشته است.

او اظهار کرد: بیشترین بار و کالای جابجا شده استان در این مدت به ترتیب در شهرستان‌های اردبیل، پارس‌آباد، نمین و بیله‌سوار بوده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اردبیل محصولات کشاورزی، انواع سیمان، آهن آلات، آب معدنی، انواع چوب، مواد غذایی و سوخت را از جمله عمده کالاهای جابجا شده در استان در این مدت ذکر کرد و گفت: حمل کالا و مایحتاج عمومی مردم از اولویت‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان است.

وثوقی اضافه کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا اقدامات لازم و پروتکل‌های بهداشتی به شرکت‌های حمل و نقل کالا و مسافر ابلاغ شده و طرح فاصله‌گذاری اجتماعی نیز در حال اجراست.

وی با قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی رانندگان سخت‌کوش و فعالان حوزه حمل و نقل ادامه داد: وضعیت حمل و نقل کالا و بار در استان کاملا عادی و روان است.

او با اشاره به فعالیت ۲ پایانه کالا و ۹۰ شرکت حمل و نقل کالا با بیش از ۱۳ هزار دستگاه ناوگان باری در استان ادامه گفت: بیش از ۱۲ هزار راننده پرتلاش در بخش حمل و نقل کالای استان فعالیت می‌کنند.

وی حمایت از فعالان بخش حمل و نقل کالا و مسافر را از دیگر اولویت‌های راهداری عنوان کرد و افزود: با اینکه شیوع ویروس کرونا در جامعه باعث ایجاد محدویت برای خیلی از مردم و اصناف شده بود ولی رانندگان و فعالان حوزه حمل و نقل با تلاش شبانه روزی خود مانع از کمبود مایحتاج مورد نیاز مردم شدند. 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اردبیل با اشاره به صدور رای در مورد تخلفات شرکت‌ها و ناوگان عمومی حمل‌ و نقل کالا و مسافر استان، بیان کرد: در کمیسیون‌های مختلف به تخلفاتی مانند عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی، پرداخت کرایه رانندگان، اخذ بارنامه، رعایت نکردن ضوابط ایمنی، شکایات حوزه حمل‌ و نقل مسافر و اضافه تناژ، توقف اتوبوس‌ها در میادین، واگذاری وسلیه نقلیه به راننده فاقد صلاحیت و فقدان برگ معاینه فنی رسیدگی می‌شود.

وثوقی اظهار کرد: در قالب کمیسیون‌های ماده ۱۱، ۱۲ و ۱۴ نظارت ویژه بر عملکرد شرکت‌های حمل و نقل انجام می‌شود و مردم، رانندگان و صاحبان کالا می‌توانند هرگونه شکایات خود را از طریق سامانه ۱۴۱ جهت رسیدگی به این اداره کل اطلاع دهند.