کرمانشاه- ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه پروژه‌های خوبی در دولت سیزدهم برای بهداشت و درمان استان مصوب شده است، گفت: حدود ۳۰ درصد اعتبارات مورد نیاز پروژه‌های سفر رییس جمهور به استان را دریافت کردیم.

به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر «قباد محمدی» روز شنبه در مراسم گرامیداشت روز پزشک و داروساز در تالار برق کرمانشاه افزود: در سفر رییس جمهور به استان حدود یک هزار میلیارد تومان به زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی تخصیص داده شد که پس از به ثمر رسیدن این پروژه‌ها در طول امسال و سال بعد، خدمات بسیار خوبی در این حوزه برای مردم خواهیم داشت.

وی تکمیل بیمارستان شیمی درمانی و رادیوتراپی به عنوان بزرگترین مرکز درمان سرطان در غرب کشور را یکی از پروژه های مصوب سفر رییس جمهور عنوان کرد و گفت: بنا داریم در یک سال آینده این پروژه به بهره برداری برسد و کرمانشاه به قطب درمان غرب کشور در حوزه سرطان، شیمی درمانی و رادیوتراپی تبدیل خواهد شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه با گرامیداشت یاد شهدای جان بر کف حوزه سلامت گفت: جای شهیدان مدافعان سلامت در بین ما خالی است که این افراد اعتبار جامعه پزشکی را افزایش دادند.

وی اظهار داشت: طبابت یک شغل و حرفه ای است که با فداکاری نجات بخش جان مردم است و سلامت مردم را تامین و تضمین می کند که این بالاترین نعمت است. خداوند شفا دهنده انسان است و نعمت های خود را با واسطه انجام می دهد و اگر قرار است کسی را شفا دهد، کادر درمان واسطه سلامت بخشی به مردم هستند.

دکتر محمدی در ادامه عنوان کرد: در زمینه پزشکی و داروسازی از قطب های بزرگ کشور هستیم و این به وجود پزشکان حازق و داروسازان دانشمندی است که در این استان وجود دارند. کرمانشاه مامن استان های غرب کشور است که خود استان نیز کمترین اعزام به سایر استانها را دارد.

وی اضافه کرد: یک سری ناملایمتی ها در بحث تعرفه، کارانه و مالیات بردرآمد وجود دارد ولی باید فراموش نکنیم که هدف و فلسفه ما کم کردن درد مردم است و هرچند ما به سختی بیفتیم نباید بیمار دچار سردرگمی شود و باید آرامش و آسایش بیمار را در اولویت قرار دهیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: با توجه به وضعیت اقتصادی کشور اگر بیماری از نظر مالی در مضیقه است سعی کنیم در بخش دولتی با تعرفه پایین تر خدمات را ارایه کنیم که بیمار کمتر به جاهای دیگر ارجاع داده شود.

وی افزود: بعد از دانشگاه علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی، رتبه سوم فناوری از آن دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است. دانشکده داروسازی کرمانشاه از بهترین دانشکده های داروسازی کشور و در حیطه فناوری نیز جزو فناورترین دانشکده های داروسازی کشور است. 

رییس سازمان نظام پزشکی کرمانشاه نیز در این مراسم گفت: قبل از انقلاب حدود ۱۶ هزار پزشک ایرانی و خارجی در کشور وجود داشت اما اکنون ۱۲ برابر قبل از انقلاب پزشک وجود دارد و در هیچ جای این نظام اسلامی ما به اندازه جامعه پزشکان توفیق خدمت پیدا نمی کنیم.

دکتر «محمدباقر حیدری» افزود: در سال حدود ۹۰۰ میلیون خدمت سلامت در کشور انجام می گیرد و طبیعتا تعداد کمی اگر ایرادی وجود داشته باشد، قابل گذشت است.

در این مراسم از جمعی از پزشکان استان تجلیل به عمل آمد.