استان‌ها- ایرنا- اجرای طرح آبرسانی به ۷۶ روستا، تسریع در بازسازی مناطق زلزله زده، نوسازی تاسیسات آسیب‌دیده و بهسازی جاده‌ها و محورهای مواصلاتی از جمله اقدامات انجام شده در استان کهگیلویه و بویراحمد در ماه‌های اخیر است.

به گزارش گروه استان‌های ایرنا، یکسال از سپردن سکان اداره کشور به دولت سیزدهم می‌گذرد، دولتی که به ریاست آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و با شعار «دولت مردمی، ایران قوی» کار خود را آغاز کرد و به اذعان بسیاری از کارشناسان و ناظران، در تاریخ دولت‌های پس از انقلاب، هیچ دولتی به‌اندازه دولت سیزدهم و آیت‌الله رئیسی میراث‌دار مشکلات، ضعف‌ها و کاستی‌های برجای‌مانده از دولت پیش از خود نبوده است.

وضعیت بد شاخص‌های کلان اقتصادی، کسری بودجه، کاهش ارزش پول ملی، تورم بالا و بسیاری دیگر از چالش‌ها که ماحصل سیاست‌گذاری‌ها و اقدامات نادرست‌ سال‌های پیش از ۱۴۰۰ بود شرایطی را رقم زد که به گفته آیت‌الله رئیسی در اولین حضور وی در جلسه هیات دولت که با وزرای دولت قبل برگزار شد، نخستین چالش پرداخت حقوق مردادماه بود!

با این حال گرچه چالش‌ها بسیار زیاد بوده و هست، اما با همت مسئولان دولت سیزدهم اعم از رئیس جمهور، وزرا و سایر ارکان دستگاه اجرایی، طی یکسال گذشته علاوه بر رفع بسیاری از چالش‌های گذشته و تلاش برای ریل‌گذاری صحیح برای حرکت به سوی شرایط بهتر، اقدامات ارزشمندی نیز در حوزه‌های مختلف عملکردی صورت گرفته است که به نظر می‌رسد با گذشت یک سال از استقرار دولت اکنون نوبت به بازخوانی آن رسیده است.

در این گزارش به مهمترین اقدامات استان کهگیلویه و بویراحمد برای تحقق وعده های دولت سیزدهم خواهیم پرداخت.

رصد دستاوردها، اقدامات و فعالیت های مهم استانداری های سراسر کشور در سال نخست دولت سیزدهم که توسط وزارت کشور منتشر شده است، از توجه مسوولان استانی به تکمیل طرح های آبرسانی روستایی حکایت دارد.

بررسی ها نشان می دهد طرح آبرسانی به ۷۶ روستا از شهریور پارسال آغاز شده که همچنان در حال انجام است.

از اقدامات صورت گرفته در یک سال گذشته بازسازی منازل مسکونی شهرستان دنا است که بر اثر زلزله ۲۹ فروردین سال ۱۳۹۹ آسیب دیده بودند. در این راستا یک هزار و ۶۹۹ واحد مسکونی شهری و بیش از دو هزار و ۹۰۰ واحد روستایی مقاوم سازی شده و تسهیلات مورد نیاز آنها پرداخت شده است.

بازسازی مناطق آسیب دیده در زلزله تاکنون ۹۰ درصد پیشرفت داشته است.

بازسازی تاسیسات زیربنایی خسارت دیده از حوادث طبیعی مختلف نیز در دستور کار ماه‌های اخیر بوده است. در این راستا، منابع مالی لازم برای بازسازی تاسیسات زیربنایی، نوسازی و بهسازی مدارس خسارت دیده، نوسازی تاسیسات آسیب دیده بخش کشاورزی، آب، دیوارهای حفاظتی و جاده ها، اختصاص داده شده که البته شهرستان دنا به صورت ویژه مورد حمایت قرار گرفت.

بهسازی جاده لنده به الگن با پیشرفت ۴۰ درصد و احداث راه اصلی یاسوج- سی سخت با پیشرفت ۸۰ درصدی نیز در ماه های اخیر در دستور کار قرار داشته است.

از دیگر اقدامات انجام شده در ماه های اخیر می توان به اجرای طرح های هادی روستایی برای ۲۴۶ روستا و ساخت سدهای خاکی در سطح شهرستان بهمئی با هدف تامین آب کشاورزی اشاره کرد که تاکنون ۷۰ درصد پیشرفت داشته است.