به گزارش روز یکشنبه ایرنا، این رسانه افزود: خانوارها در انگلیس با جهش قیمت انرژی از ماه اکتبر (مهر) روبرو هستند؛ زمانی که صورتحساب معمولی به ۳۵۴۹ پوند در سال افزایش می یابد. این اتفاق پس از افزایش سقف قیمت توسط تنظیم کنندگان انرژی صورت می گیرد، اما برای صاحبان کسب و کار این هزینه ها می تواند به مراتب بالاتر باشد. آنها چگونه تحت تأثیر قرار می گیرند؟
این گزارش افزود: «پل استیونز» مغازه قصابی خود را در ۳۱ آگوست به دلیل افزایش هزینه های انرژی پس از هفت سال اقامت در شهر باکینگهام شایر تعطیل خواهد کرد.
وی می گوید، قیمت های کنونی انرژی ما را فلج کرده و باعث شده درهای مغازه خود را ببندیم. از این وضعیت ناراحت وعصبانی هستم.
او در مغازه اش هشت یخچال دارد که پنج تای آنها ۲۴ ساعته روشن هستند. در آوریل ۲۰۲۱ قیمت برق او ۱۲ پوند در هر کیلووات ساعت بود، در سپتامبر این مبلغ به ۶۴پوند در هر کیلووات ساعت رسید.
این مغازه دار انگلیسی می گوید ادامه فعالیت به منزله خودکشی مالی برای ما خواهد بود. این بسیار ناامید کننده است.
«برایان ویلیامز» مالک یک مهد کودک در شهر «پیتربورو» در شرق انگلیس می گوید: مساله «عدم قطعیت» درباره قیمت های انرژی است. برنامه ریزی مالی در تجارت مهم است و با شرایط فعلی نمی توانید این کار را انجام دهید.
این شهروند انگلیسی گفت: ما به روشهایی برای استفاده بهینه از انرژی توجه داریم، اما وقتی با کودکان کار میکنید، نمیتوانید هزینههای گرمایش را کاهش دهید، نمیتوانید گرما را از آنها بگیرید. بنابراین ما ناچاریم از طرق دیگر در هزینه ها صرفه جویی کنیم. قبوض غذا، هزینههای کارکنان ما، و اینجور چیزها باید آسیب ببینند.
او می گوید به دلیل فشار بر خانواده ها نمی تواند با افزایش هزینه ها فشار مضاعفی را بر آنها وارد کند.
سال گذشته همین موقع، هزینه های انرژی کسب و کار او ۳۰۰ پوند در ماه بود، اما او می گوید که اکنون ۱۱۰۰ پوند در ماه پرداخت می کند و این می تواند تا ۱۵۰۰ پوند در ماه هم برسد.
این صاحب مهد کودک در انگلیس می گوید این وضعیت بسیار ترسناک است.
«سیمون کلیری»، دیگر شهروند انگلیسی که خود موجر است میگوید: «قبضهای انرژی ما از ماه اکتبر از حدود ۱۳ هزار پوند در سال به ۳۵ هزار پوند خواهد رسید - این افزایش بسیار زیادی است.
این دست اندر کار کسب و کار در انگلیس گفت، از لامپهای کممصرف استفاده و تلاش می کند در مصرف انرژی صرفه جویی کند اما وضعیت کنونی با یک « چشمانداز کاملاً ترسناک» مواجه است.
این شهروند انگلیسی می گوید: دولت کمکی نکرده و امیدی به آینده نیست. ما بسیار نگران هستیم که صورتحساب انرژی به طور کامل از کنترل ما خارج شود و بسیاری از کسب و کارهای کوچک مجبور شوند کارکنان خود یا ساعات کاری را کاهش دهند که همه این موارد در کل جامعه تاثیرگذار خواهد بود.
به گزارش ایرنا، جنگ اوکراین هزینه های انرژی در کشورهای اروپایی را بالا برده و باعث شده این کشورها تدابیری را برای مصرف بهتر منابع انرژی اتخاذ کنند. با این حال فشار فزاینده در بخش انرژی و افزایش قیمت آن صنایع در این کشورها را تحت تاثیر قرار داده و اقتصاد آن را با احتمال رکود مواجه کرده است.