به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از دانشگاه شهید بهشتی، سعدالله نصیری قیداری همزمان با هفته دولت با ارائه گزارشی از عملکرد معاونت دانشجویی این دانشگاه به اقدامات انجام شده در خصوص جذب دانشجویان خارجی اشاره کرد و افزود: در سال گذشته تعداد دانشجویان خارجی در این دانشگاه ۳۰۰ درصد افزایش یافت که البته این رقم با وضعیت مطلوب مورد نظر هیأت رییسه دانشگاه فاصله دارد. هدف ما این است که در فاز اول تعداد دانشجویان خارجی را به ۲ هزار نفر برسانیم که در حال برنامهریزی برای رسیدن به این هدف هستیم.
وی تأکید کرد: دانشگاه شهید بهشتی در یکی از بهترین نقاط تهران قرار دارد و با داشتن امکانات بسیار خوب، فرصت ارزشمندی برای پذیرش دانشجویان خارجی دارد که محقق شدن این امر علاوه بر ارائه خدمات آموزشی و تحصیلی لازم به جوانان علاقمند کشورهای منطقه، در این مسیر اقدامات فرهنگی مثبتی هم میتواند، انجام شود و از سوی دیگر از نظر اقتصاد آموزش عالی هم میتواند برای دانشگاه مفید باشد.
رییس دانشگاه شهید بهشتی با تأکید بر لزوم توجه به امکانات رفاهی مورد نیاز دانشجویان گفت: وظیفه ما این است که برای دانشجویان که در این دانشگاه به عنوان یک دانشگاه تراز اول پذیرفته میشوند، امکانات رفاهی لازم از قبیل خوابگاه، تغذیه، امکانات بهداشتی و ورزشی را فراهم کنیم که طی سال تحصیلی گذشته در این راستا گامهای مؤثری برداشته شده است.
نصیری قیداری افزود: به منظور بهبود وضعیت اسکان دانشجویان در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ در حدود ۵۰۰ نفر به ظرفیت خوابگاههای مجردی و حدود ۳۵ نفر به ظرفیت خوابگاههای متأهلی اضافه و مراکز رفاهی مانند بوفهها، چاپ و تکثیر، نانوایی، آرایشگاه و خیاطی و مانند آن در خوابگاههای کوی برادران و خواهران و همچنین در پردیسهای دانشگاه راهاندازی شده است.
وی خاطرنشان کرد: از آنجا که معاون دانشجویی دانشگاه در حوزه ورزش فردی فعال و دارای نشان قهرمانی است، برنامه های خوبی در حوزه ورزش اجرا شده و امکانات ورزشی دانشگاه به صورت چشمگیری افزایش پیدا کرده است؛ در سال گذشته چهار هزار و ۳۰ متر مربع به سالنهای بدنسازی، بسکتبال، والیبال، پینگپنگ، کشتی و فوتبال اضافه و زمین چمن مصنوعی خوابگاه خواهران و سالن بدنسازی پردیس شهید عباسپور احداث شده است.
بهبود امکانات تغذیهای و درمانی
رییس دانشگاه شهید بهشتی درباره اقدامات انجام شده در زمینه بهبود وضعیت تغذیه دانشجویان تصریح کرد: در سال گذشته، رستوران مرکزی دانشگاه و پردیس شهید عباسپور به صورت اساسی بازسازی شد، تجهیزات آنها ارتقا یافت و فضا طی یک فرایند طولانی و زمانبر افزایش پیدا کرد.
نصیری قیداری افزود: علاوه بر این، دانشگاه با ارائه برخی غذاهای محلی و ملی در سطح کیفی خوب، به تغذیه دانشجویان تنوع بخشیده و با ارائه کردن غدای «نیمپرس» از دورریز و هدر رفت غذا جلوگیری کرده است. تأسیس رستوران مکمل برای عرضه غذای رستورانهای شناخته شده با قیمت مناسب، اقدام دیگری است که از مهرماه سال جاری به بهرهبرداری میرسد.
وی به فعالیتها در حوزه وام دانشجویی اشاره کرد و گفت: در سال گذشته حداکثر پوشش برای وامهای دانشجویی مانند وامهای تحصیلی، مسکن، ازدواج، ودیعه و شهریه تحصیلی لحاظ شده است.
رییس دانشگاه شهید بهشتی همچنین با برشمردن اقدامات صورت گرفته در حوزه بهداشت و درمان گفت: فعالیتهای زیادی برای گسترش فضای درمانگاه دانشگاه، حضور پزشک و دندانپزشک متخصص و غربالگری گسترده برای بیماریابی و درمان سریع و بهموقع بیماران صورت گرفته به ویژه برای جلوگیری از گسترش بیماری کووید ۱۹ در خوابگاهها و فضاهای آموزشی از زمان شیوع این بیماری، تلاشهای ارزشمندی انجام شده است.