محسن داوری روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: اعطای این تسهیلات به ویژه در حاشیه شهر و روستاهای مشهد موجب رونق اشتغال خانوارها شده و قدرت معیشت آنها را بالا میبرد، این موضوع موجب می شود زندگی خانوارهای روستایی در روستاها به صرفه شود و از مهاجرت آنها به مشهد و حاشیه آن جلوگیری کند.
وی همچنین بهترین حوزه تامین معیشت در مشهد را مقوله زیارت دانست و گفت: در این راستا ماندگاری زائر و زیارت گروهی در دستور کار متولیان زیارت در مشهد قرار دارد.
فرماندار مشهد خاطر نشان کرد: همچنین در نظر داریم از ظرفیت تسهیلات و اشتغالهای خانگی و تولید سوغات برای زائران استفاده کنیم.
داوری گفت: بنا داریم شیوه شاگرد- استادی را با همکاری فنی و حرفه ای در شهرستان تقویت نموده تا افراد متقاضی شغل به صورت گسترده تر در جریان حرفهآموزی قرار گیرند.
وی اظهار داشت: در حوزه صنعت بیش از شمار متقاضیان کار در شهرستان فرصت شغلی وجود دارد اما متقاضایان کار بیشتر شغلهای اداری و دفتری می خواهند و مایل به فعالیت در حوزه صنعت نیستند.
فرماندار مشهد پیش از این گفته بود: دستگاه های اجرایی برای ایجاد ۵۷ هزار اشتغال پایدار در این شهرستان در سال ۱۴۰۱ متعهد شده و در این خصوص باید برنامه ریزی کنند.
شهرستان مشهد با سه شهر مشهد، رضویه و مُلک آباد، ۴۰۰ روستا و آبادی و حدود چهار میلیون نفر جمعیت دارد. ۳.۵ میلیون نفر از این جمعیت در کلانشهر مشهد سکونت دارند.
در مجموع حدود ۱.۵ میلیون حاشیه نشین در ۱۲۸ روستای حریم مشهد و بافت های شهری نامتقارن و در هم تنیده عمدتا در بافت روستاهای بخش مرکزی مشهد زندگی می کنند. شمار روستاهای بخش مرکزی حدود ۳۰۰ آبادی با دستکم ۴۰۰ هزار نفر جمعیت است.