به گزارش ایرنا، علیاصغر سلمانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: هماکنون ۵۸۲ صندوق قرضالحسنه در مناطق شهری و روستایی با همکاری معتمدان محلات، مساجد، دهیاران و فرماندهان پایگاههای مقاومت بسیج ایجاد شده است.
وی ادامه داد: ۱۸۵ بازارچه عرضه محصولات تولیدی نیز در سطح استان یزد برپا شده که بسیاری از بانوان خانهدار محصولات خود را در این نمایشگاهها و بازارچهها عرض می کنند و تقویت و حمایت از آنان جزو برنامه محوری است.
این مسئول بیان کرد: فعالیت صندوقهای قرضالحسنه زیرپوشش زمینه ایجاد یک هزار و ۹۸۰ شغل به صورت پایدار را برای علاقهمندان فراهم کرده است و تسهیلات حمایتی و اشتغالزایی قرارگاه سازندگی و اقتصاد مقاومتی سپاه الغدیر به منظور اشتغالزایی اعضا به این صندوق ها واگذار میشود.
سلمانی بیان کرد: تاکنون برای تمامی صندوقهای ایجاد شده، حدود ۶۰۰ میلیون تومان از ظرفیت خیران برای تقویت بنیه مالی استفاده شده که از بستر همین مبلغ چهار هزار و ۴۳۰ فقره تسهیلات با نرخ سود صفر تا یک درصد پرداخت شده است.
وی تصریح کرد: مردم در سراسر استان در صورتی که تمایل به شرکت و عضویت در صندوقهای قرضالحسنه دارند یا علاقهمند به تشکیل این صندوق ها هستند میتوانند به تسهیلگران زیرپوشش در نواحی مقاومت بسیج سازندگی شهرستانها مراجعه کنند.
استان یزد یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر جمعیت دارد و ۳۲۰ هزار نفر عضو بسیج هستند.