مدیرعامل شرکت واگن پارس اراک در حاشیه این آیین در در گفت و گو با ایرنا افزود: یک دستگاه لوکوموتیو، پنج دستگاه واگن مسافری و ۹۴ دستگاه واگن باری در چهار تیپ مختلف وارد ناوگان ریلی کشور می شود
مرتضی ملانژاد با بیان اینکه این واگن ها در یک بازه زمانی یک و نیم ماهه آماده می شود، تاکید کرد: صرفه جویی ارزی هر کدام از واگن های باری حدود ۷۰ هزار یورو ، واگن های مسافری حدود ۶۰۰ هزار یورو و لوکوموتیو یک و نیم میلیون صرفه جویی ارزی برای اقتصاد کشور به دنبال دارند.
مدیر عامل شرکت واگن پارس مپنا اراک اظهار داشت: سال گذشته ۷۲۵ دستگاه محصول از سوی این شرکت تولید و وارد ناوگان حمل و نقل ریلی کشور شد و امسال امید است با تعامل و هم افزایی همه عوامل تا پایان سال یک هزار دستگاه تولید و در اختیار ناوگان ریلی کشور قرار گیرد.
ملانژاد تاکید کرد: انتظار می رود سیستم بانکی تعامل و همکاری لازم را با این واحد تولیدی داشته باشد چرا که اکنون تنها بانک صادرات هیچ کدام از بانکها در این راستا این مجموعه را یاری نکردند.
وی خاطرنشان کرد: امید است مسئولان نظام بانکی، قفل سنگینی که به تسهیلات سیستم بانکی خورده را بشکنند تا بتوان برای تولید و افزایش آن ، گام های موثرتری در واحد تولیدی واگن پارس مپنا اراک برداشت.
شرکت واگن پارس اراک واحد تولیدی مادر تخصصی در حوزه محصولات ریلی خاورمیانه است.
این شرکت در سال ۱۳۵۴ آغاز به کار کرد و در سال ۱۳۶۴ با سرمایه گذاری سازمان صنایع و نوسازی ایران به یکی از زیر مجموعههای این سازمان پیوست.
کارگاه های تولیدی شرکت واگن پارس در فضایی به وسعت ۳۳ هکتار جانمایی شده است.
این شرکت به عنوان بزرگترین سازنده انواع لوکوموتیو، واگن های باری، مسافری و مترو در خاورمیانه، متولی اصلی تولیدات سیستم حمل و نقل ریلی کشور است.