به گزارش خبرنگار ایرنا، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران در آیین افتتاح این تعاونی ها ، شمار اعضای آنها را یکهزار و ۱۰۴ نفر اعلام کرد و اظهار داشت: این تعاونیها در بخشهای صنعت، خدماتی، کشاورزی و مسکن و با سرمایهگذاری اولیه ۹۶۸ میلیارد ریال مشغول فعالیتند.
علی باقری از پرداخت ۳۴۸ میلیارد ریال تسهیلات به این شرکتهای تعاونی خبرداد و گفت که این تعاونیها شامل آکام پروفیل، حکیم طب حیات، بسته بندی فرآوردهها گوشتی چلیپا کناره کاسپین، زنان مهر گستر دودانگه، توسعه و عمران بابلسر، فنی آموزشی آریا گستر طبرستان، شرکت تعاونی تولیدی الکترواستاتیک اورنگ فام بابلسر و تعاونی مسکن مهرسازان لطفی است.
وی افزود : هدف تعاونیها برخلاف سایر بنگاههای اقتصادی و تجاری، تنها دستیابی به ثروت نیست بلکه علاوه بر بهبود شرایط و تامین نیاز اعضا، ایجاد عدالت و مسولیت پذیری و همکاری گروهی نیز از دیگر اهداف این تشکلها در جامعه است.
وی با بیان اینکه لازمه دستیابی به توسعه در بخشهای مختلف، توجه و حمایت از شرکتهای تعاونی است، گفت که تعاونیها یکی از موفق ترین الگوهای رشد و پیشرفت هر کشور را تشکیل می دهند.
مدیرکل تعاون مازندران همچنین با اشاره به فرارسیدن هفته تعاون هفتم تا سیزدهم شهریورماه، برگزاری هفدهمین دوره همایش معرفی تعاونیهای برتر استان با حضور استاندار مازندران را از جمله برنامههای در دست اقدام و مهم در این ایام عنوان کرد و گفت: این همایش، در روزهای آینده در سالن همایشهای مجتمع نمایشگاهی بین المللی نیاوران ساری برگزار خواهد شد.
باقری، دیدار با نماینده ولی فقیه در استان، برگزاری جشنوارههای شهرستانی، نشست هم اندیشی با تعاونگران و سخنرانی در نماز جمعه را از دیگر برنامههای هفته تعاون در این استان عنوان کرد.
از مجموع ۱۴ هزار و ۶۳۰ تعاونی ثبت شده در مازندران، هفت هزار و ۸۰۶ تعاونی در بخشهای مختلف از جمله کشاورزی، صنعتی، خدماتی، تولیدی، توزیعی، مسکن و عمران فعال و بقیه غیرفعال و راکد هستند.
تعداد اعضای تعاونیهای فعال استان ۱۲۲ هزار و ۴۰۳ نفر است که در مقایسه با سایر شرکتها، بخش خدمات با ۲ هزار و ۶۹۶، کشاورزی با ۲ هزار و ۱۶۲ و بخش صنعت نیز با یکهزار و ۳۹۷، مسکن با ۳۵۵، تامین نیاز مصرف کنندگان با ۱۹۱ و تامین نیاز تولید کنندگان با ۱۵۲ شرکت، بیشترین تعداد اعضای تعاونیهای فعال و ثبت شده را در مازندران تشکیل میدهند.