به گزارش ایرنا، روحالله دهقانی روز سهشنبه در نشست خبری تصریح کرد: رفع تصرف زمینهای دولتی با پیگیری اداره راه و شهرسازی و منابع طبیعی شهرستان کاشان ، انجام شده است.
وی همچنین کاشان را در بخشمدیریتی دارای ضعفهایی دانست و گفت: بحران آب و وجود اتباع بیگانه بر مشکلات افزوده است.
دهقانی کمبود آب را چالش کاشان دانست و تاکید کرد: صنایعآببر و آلاینده بر خلاف طرح های آمایش سرزمین ، در این شهرستان استقرار یافته است.
وی وجود بیش از حد اتباع بیگانه در کاشان را به عنوان یکی دیگر از بحرانهای این شهرستان برشمرد و خاطرنشان کرد: در برخی مناطق خاص برای اتباع بیگانه محدودیتهای وجود دارد اما در کاشان که دارای سایت هستهای و موقعیت استراتژیک است، محدودیت نیست.
دادستان عمومی و انقلاب کاشان با اشاره به اینکه نزدیک به ۹ هزار دانشآموز اتباع خارجی در شهرستان کاشان به تحصیل اشتغال دارند، افزود: یک سوم جرایم خشن و قتلها در این شهرستان به اتباع بیگانه مربوط میشود.
وی هچنین ضمن تقدیر از میراث فرهنگی کاشان اضافه کرد: با هم افزایی این سازمان اکنون تخلف تغییر کاربری در بازار تاریخی کاشان و ساخت و ساز حریم تپههای باستانی سیلک به صفر رسیده است.
دهقانی یادآور شد: از سال ۱۳۳۵ که مسوولان پیگیر صدور سند برای زمینهای سیلک بودهاند امسال موفق شدیم ۳۱ هکتار سند دولتی برای سیلک صادر شد.
وی اظهار داشت: طی سه سال گذشته در ۱۷ فقره پرونده قصاص ، ۱۶ فقره آن منجر به رضایت از اولیای دم شده که این مهم بسیار بیبدیل است.
دادستان عمومی و انقلاب کاشان در خصوص کارخانه سرب کاشان نیز توضیح داد: مسوولیت صدور راهاندازی این کارخانه با اداره صمت و مسایل زیست محیطی آن با اداره حفاظت محیط زیست است.
به گفته وی، تاکنون اداره صمت کاشان مجوزی برای فعالیت این کارخانه صادر نکرده است و اداره حفاظت محیط زیست نیز چون کارخانه هنوز شروع به فعالیت نکرده است بر پایه قانون نحوه جلوگیری از آلودگی هوا، نمیتواند اعلام نظرکند که این کارخانه در آینده آلایندگی خواهد داشت.
به گزارش ایرنا طرح راهاندازی کارخانه تولید سرب در کاشان طی چند ماه گذشته با واکنشهای منفی سازمانهای مردم نهاد و طیفهای گستردهای از قشرهای مختلف مردم به ویژه دوستداران محیط زیست و فعالان رسانهای در این شهرستان مواجه شده است.
دهقانی همچنین با اشاره به وضعیت نامناسب محلهای ترک اعتیاد بخش خصوصی در کاشان، اظهار داشت : هنگامی که میتوان محل ترک اعتیاد دولتی در شهرستان دایر و معتادان با استاندارد و زیر نظر پزشک، نسبت به ترک اعتیاد اقدام کنند چرا نباید از این فرصت استفاده کرد.
دادستان عمومی و انقلاب کاشان وجود محلی برای ترک اعتیاد بانوان در شهرستان کاشان را بسیار ضروری دانست و افزود: افراد خیر و نیکوکار در همه حوزهها ورود پیدا کردهاند اما هیچکدام حاضر نیستند برای کمپهای محل ترک اعتیاد کمترین هزینهای انجام دهند.
به گفته وی، امکانات و زیرساختهای لازم برای راهاندازی محل ترک اعتیاد دولتی در خارج از شهر کاشان وجود ندارد و زندان قدیم کاشان به صورت موقت به محل ترک اعتیاد معتادان تبدیل میشود.
منطقه عالمپرور کاشان در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان، به عنوان نخستین تمدن یکجانشینی و شهرنشینی به قدمت محوطه باستانی سیلک با پیشینه بیش از هفت هزار سال به عنوان پایگاه تاریخ تمدن بشری درخشان در حوزههای میراث فرهنگی و گردشگری محسوب میشود.