فضل الله کیقبادی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با تخصیص این میزان اعتبار طرح دریا در هشت شهرستان ساحلی چالوس، جویبار، نکا، بابلسر، رامسر، عباس آباد، تنکابن و محمود آباد اجرا شده است و هموطنان از فضای بوجود آمده با ایجاد این طرح ها برای استفاده از ساحل استفاده می کنند.
وی ادامه داد: اعتبارات تخصیصی با محوریت سازمان همیاری شهرداری ها در اختیار شهرداری های این مناطق قرار داده شد که مبادرت به اجرای طرح کرده اند.
معاون اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران خاطرنشان کرد: با تخصیص این میزان اعتبار به نوعی طرح های دریا به امکانات بروزی مجهز شده است.
وی گفت: به طوریکه در این مناطق امکانات مناسب و جدید دوش آب، سرویس های بهداشتی، آفتابگیر و کافی شاپ ایجاد شده است که با این امکانات دسترسی مسافران و شهروندان به خدمات در سواحل دریا ارتقا یافته است.
کیقبادی با اشاره به اینکه طرح های مذکور کوتاه مدت و تنها در تابستان امسال مورد استفاده قرار می گیرد، ادامه داد: امکاناتی که در این نقاط از ساحل دریا قرار دارد به نسبت مناطق دیگر از امکانات بروزتری برخوردار است.
به گفته وی تا پیش از این ۳۴ طرح دریا در سواحل مازندران وجود داشت که از این تعداد ۲۸ طرح در اختیار شهرداری قرار دارد و مابقی طرح های دریا مربوط به پلاژهای دولتی مستقر در این مناطق بوده است.
وی توضیح داد: طرح های دریا که شهرداری متولی آن است بخشی از آنها نیز به بخش خصوصی واگذار شده است و خدمات دهی در این اماکن در اختیار این بخش است.
از سال ۱۳۹۱ طرح سالمسازی دریا با هدف کاهش تلفات ناشی از غرق شدن هنگام شنا و همچنین ارایه خدمات تجمیعی گردشگری و نظارتهای اجتماعی در ۶۰ نقطه از سواحل مازندرانی دریای خزر کلید خورد که هدف واقعی این طرح مدیریت شنا در دریای خزر و جلوگیری از ورود به آب در مناطق پرخطر بود که رفته رفته در نقاط بیشتری از سواحل استان اجرایی شد.
این طرح دو رکن اساسی داشت یکی ایجاد محل مشخصی به عنوان شناگاه برای شنای بانوان و آقایان و دیگری استقرار ناجیان غریق در خط ساحلی و مناطق دارای قابلیت دسترسی برای شنا بود تا از غرق شدن احتمالی شهروندان در آب جلوگیری کنند.