به گزارش ایرنا، «سلیمان عباسی» روز چهارشنبه در مراسم تودیع و معارفه روسای جدید و قدیم دانشگاه علمی کاربردی کرمانشاه که در ساختمان مرکزی این دانشگاه در مرکز استان برگزار شد، اظهارداشت: امروز راه نجات کشور از اشتغال عبور می کند از این رو باید به سمتی برویم که آموزش های مهارتی در راستای نیاز اشتغال کشور از ۳۵ درصد به ۸۰ درصد برسد.
وی با تاکید بر اهمیت کار آفرینی مبتنی بر علم و مهارت افزود: در صورتی که اشتغال در کشور ایجاد شود علاوه بر برطرف شدن مشکلات اقتصادی، بسیاری از معضلات اجتماعی نیز کاهش پیدا خواهد کرد.
معاون دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه دانشگاه شغل ایجاد نمی کند اما با مهارت آموزی زمینه اشتغال را به وجود می آورد، گفت: امروز درصد قابل توجهی از دانش آموختگان دانشگاهی در کارهای غیر از آموزش های خود به کار گرفته شده اند.
عباسی ادامه داد: امروز دانشجویان ترجیح می دهند که در دانشگاه های علمی کاربردی هزینه پرداخت کنند و بعد مشغول به کار شوند تا در دانشگاه دولتی رایگان تحصیل کنند و پس از دانش آخوتگی بیکار باشند.
وی خطاب به مدیران واحدهای استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: دانشگاه های جامع علمی کاربردی باید جامعه را رصد و مشاغل آینده را پیش بینی کنند تا بتوانیم جوانان را برای اشتغال های آینده پرورش دهیم.
معاون فرهنگی دانشگاه جامع علمی کاربردی به برخی از برنامه های این دانشگاه در سطح ملی نیز اشاره کرد و گفت: دانشگاه به دنبال آن است که مراکز بسته شده را مجددا فعال و خلاءهای مراکز خصوصی را با فراهم کردن امکانات پر کند.
در این مراسم «سلیمان شفیعی» در مراسمی به عنوان رییس جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی در استان کرمانشاه منصوب و از زحمات «حسن شرفی» رییس پیشین این دانشگاه تقدیر شد.
شفیعی نیز در مراسم معارفه خود به برنامه های آینده دانشگاه در کرمانشاه اشاره کرد و گفت: بیکاری معضل اصلی کرمانشاه است از این رو برای بهبود وضعیت اشتغال نیازمند شناخت ویژه از ظرفیت های استان هستیم تا نیروی کار ماهر را در این راستا تربیت کنیم.
وی با اشاره به نرخ ۱۵ درصدی جمعیت بیکاران در کرمانشاه، افزود: در این استان ظرفیت های بسیاری برای اشتغالزایی و برون رفت از معضل بیکاری وجود دارد که باید به خوبی از آن ها بهره بگیریم.
به گزارش ایرنا، بر اساس اطلاعاتی که در این نشست ارائه شد، دانشگاه جامع علمی و کاربردی در سطح استان کرمانشاه بیش از ۲۰ هزار متر فضای آموزشی در قالب ۲۱ مرکز دارد که در مجموع ۱۰۲ رشته دانشگاهی را تدریس می کند.
در استان کرمانشاه ۵۰ هزار دانشجو مشغول به تحصیل هستند که پنج درصد آنان در دانشگاه های علمی و کابردی به تحصیل می پردازند.
هشت مرکز فعال در استان کرمانشاه فعال است و در مجموع ۱۰۲ رشته تدریس می شود.
استان کرمانشاه با بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو دارد که در بیش از ۱۰ دانشگاه و مرکز آموزش عالی مشغول به تحصیل هستند.