به گزارش ایرنا از میراث فرهنگی ،نگار سریعالاطلاق روز چهارشنبه در جلسه کمیته فنی سرمایهگذاری گردشگری گفت: بعد از جلسات متعدد کارشناسی اولین طرح گردشگری سلامت به منظور احداث مجتمع خدمات گردشگری سلامت در کمیته فنی مورد بررسی و موافقت قرار گرفت.
وی افزود: با توجه به اولویتهای جذب سرمایهگذاری در استان و نگاه ویژه به گردشگری سلامت و پزشکی این طرح مورد بررسی قرار گرفت که با همت جمعی از متخصصان و پزشکان استان با حجم سرمایهگذاری ۷۹۰ میلیارد ریالی و اشتغالزایی ۲۵۰ نفری احداث میشود.
او اظهار کرد: در طراحی این مجتمع خدمات گردشگری سلامت فضاهایی از قبیل کلینیک تخصصی ناباروری، کلینیک تخصصی طب سنتی، واحدهای اقامتی به منظور ارائه خدمات قبل و بعد از درمان، بازارچه و نمایشگاه محصولات بومی و صنایعدستی، معرفی جاذبههای گردشگری استان و فضاهای پذیرایی و خدماتی مورد نیاز پیشبینی شده است.
سریعالاطلاق ادامه داد: با توجه به ارزیابیهای انجام شده یکی از فرصتهای مهم سرمایهگذاری در استان به دلیل داشتن مرز مشترک با جمهوری آذربایجان، سرمایهگذاری در حوزه گردشگری سلامت و ارائه خدمات به همراهان بیماران است.
همچنین در این جلسه طرح احداث ۲ اقامتگاه سنتی با حجم سرمایهگذاری ۱۳۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی ۲۰ نفر بررسی شد.
استان اردبیل با یک میلیون و ۲۴۸ هزار نفر جمعیت با استان های گیلان، زنجان و آذربایجان شرقی همسایه بوده و گردشگری در کنار کشاورزی و صنعت به عنوان سه محور توسعه این خطه در نظر گرفته شده است.
در حال حاضر ۳۲ واحد هتل با بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ تخت، ۸۷ واحد هتل آپارتمان با بیش از پنج هزار و ۴۰۰ تخت، ۹۸ واحد مهمانپذیر با بیش از چهار هزار و ۶۰۰ تخت، سه واحد کمپینگ گردشگری با ۴۰ تخت، ۲ واحد مجتمع گردشگری با ۱۵۰ تخت و دهها واحد اقامتگاه بومگردی با بیش از ۱۵۰ تخت در خدمت گردشگران استان اردبیل است.
تعداد گردشگران ورودی به استان اردبیل در سال گذشته حدود ۶ میلیون نفر بوده و شهرستان سرعین به عنوان قطب مجتمع های آبدرمانی کشور نقش موثری در رونق گردشگری این استان دارد.