کرمان - ایرنا - مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان با اشاره به تشکیل هیات‌های اندیشه‌ورز بانوان این استان در هفت حوزه گفت: فرهیختگان و نخبگان کرمانی در این هیات‌ها عضو هستند و از نظرات و علم آنها در این بخش استفاده می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، نرجس بحرآسمانی روز چهارشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته دولت افزود: هفت حوزه هیات های اندیشه ورز بانوان استان کرمان شامل کسب و کار پایدار، زیست عفیفانه، تحکیم بنیان خانواده، حقوق و مسئولیت‌های بانوان، جمعیت، نشاط اجتماعی و الگوی سوم زن است.

وی استفاده از ظرفیت های مردمی در پیشبرد امور را تاکید دولت عنوان و تصریح کرد: هیات‌ های اندیشه ورز بانوان استان کرمان در راستای بهره برداری از توان مردم در بخش های مختلف شکل گرفته است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان از افرادی که می توانند در هفت حوزه هیات های اندیشه ورز استان کرمان کمک کنند، طلب همراهی کرد.

وی با تاکید بر اینکه رویکرد دولت استفاده از ظرفیت های مردمی است گفت: طی یک سال گذشته دوره توانندسازی بانوان با عنوان اشتغال زنان آسیب دیده از اعتیاد در شهرستان عنبرآباد و ارتقا بهداشت و سلامت زنان در زهکلوت برگزار شد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان گفت: ۳۰ درصد از شرکت‌ های دانش بنیان فعال در این استان توسط بانوان مدیریت می ‌شوند که اتفاق فرخنده ای است.

 تدارک دوره های آموزشی رایگان برای بانوان کرمانی  

وی بسیاری از بانوان شاغل را علاقمند فراگیری آموزش و دوره‌های مهارت‌آموزی هستند که در این راستا دوره‌های آموزشی رایگان در هشت رشته آموزشی برای این افراد تدارک دیده شده است.

بحرآسمانی به شیوع کرونا و وارد شدن آسیب به بخش مشاغل خانگی اشاره کرد و گفت: این مشاغل طی دوره اپیدمی این بیماری، آسیب زیادی را متحمل شدند.

وی ادامه داد: امور بانوان استانداری به منظور رونق بخشیدن به فضای کسب و کار مشاغل خانگی از ابتدای سال جاری ساماندهی جشنواره ‌ها و بازارچه ‌های مرتبط با این مشاغل را در دستور کار قرار داده است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان با اشاره به پیگیری مشکلات اشتغال بانوان به صورت جمعی و موردی در استان کرمان تصریح کرد: امور بانوان استانداری کرمان ۲ تفاهم نامه با دانشگاه و سازمان فنی حرفه ای منعقد کرده که در این راستا بانوان خانه دار و همسران و کارکنان دولت آموزش های رایگان را فرا خواهند گرفت که تاکنون پنج هزار نفر در این دوره ها ثبت نام کرده اند.

وی رشته های پرورش گیاهان آپارتمانی، تعمیر لوازم خانگی، تعمیر مبتدی خودرو،  کاشت زعفران، طراحی صفحات وب. مانتودوزی، پته دوزی.دوخت چادر و مقنعه، نت ورک و پرورش قارچ رشته های مورد تفاهم با فنی حرفه ای برای آموزش بانوان اعلام کرد.

۱۳۰۰ بانوی کرمانی تسهیلات مشاغل خانگی دریافت کرده اند

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان به دریافت تسهیلات مشاغل خانگی توسط هزار و ۳۰۰ نفر از بانوان این استان اشاره کرد و افزود: ۱۰۰ نفر دیگر از بانوان کرمانی نیز تسهیلات اشتغال روستایی دریافت کرده اند.

اصحاب رسانه سربازان خط مقدم جهاد تببین هستند

وی با تاکید بر اینکه اصحاب رسانه، سربازان خط مقدم جهاد تببین هستند تصریح کرد: خبرنگاران ضمن همدلی و همراهی با دولت، دغدغه مردم را می شنوند و با نقد منصفانه عملکرد دولت ها را به جامعه منعکس و انس و الفت ایجاد شده را تقویت می کنند.

بحرآسمانی به فراز و نشیب های اقتصادی موجود در جامعه اشاره کرد و گفت: عزم دولت برای رفع مشکلات جزم و امید در مردم ایجاد شده به طوری که رهبر معظم انقلاب اسلامی توفیق دولت سیزدهم را جلب اعتماد و افزایش امید عنوان می کنند.

وی تاکید کرد: خبرنگاران با انتقال مشکلات به دولت مسائل را به حداقل برسانند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان با تاکید بر اینکه در ابتدای دولت سیزدهم برای رصد مشکلات تدوین شناسنامه فرهنگی اقتصادی و اجتماعی بانوان این استان در دستور کار قرار گرفت گفت: اکنون شناسنامه کاملی به عنوان نقشه راه در دست داریم.

وی با اشاره به دغدغه رهبر معظم انقلاب اسلامی برای معرفی زن مسلمان الگو گفت: در فاز نخست ۵۰ بانوی موفق را معرفی کرده ایم که توانسته اند با تعامل بین مسئولیت های اجتماعی و خانواده در مسئولیت های اجتماعی موفقیت هایی کسب کنند.

بحرآسمانی ادامه داد: در کنار تدوین دانشنامه زنان فرهنگی کرمان، پژوهشی نیز در دست انجام است که با همکاری دانشگاه باهنر به عدم مشارکت زنان در مسائل مختلف استان کرمان می پردازد.

 وی حمایت از برگزاری جشن های ازدواج آسان، تهیه جهیزیه، استفاده سهل زوج های جوان از پنج مرکز مشاوره خانواده انتظامی و راه اندازی ۶ مرکز مشاوره توسط اداره کل ورزش و جوانان و بهره مندی از سامانه خدمات مشاوره ای ۱۴۸۰ بهزیستی به عنوان اقدامات امور بانوان استان کرمان نام برد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان تصریح کرد: همچنین بانوان روستایی متولد دهه ۶۰ که در سال گذشته ازدواج کرده بودند تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومانی دریافت کردند.

وی از ارائه خدمات درمانی رایگان به زوج های نابارور و پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری به عنوان راهکارهای افزایش جمعیت نام برد و گفت: این اقدامات در استان کرمان در حال انجام است.