علی لاهوتی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پارسال ۳۴ هزار تن و امسال ۱۰ هزار تن نهاده کشاورزی کود با مشارکت ۶۶ کارگزاری در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد بین بهره برداران توزیع شده است.
مدیر شرکت حمایتی کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد:تاکنون ۶۰درصد از هدف گذاری ابلاغی توزیع کود در سال جاری محقق شده است.
وی ابراز داشت: به منظور تامین کود در کمترین زمان ممکن تعداد مبادی تامین این نهاده کشاورزی مهم در استان امسال افزایش چشمگیر یافته است.
لاهوتی تصریح کرد: در حالی که سال گذشته ۹۵ درصد از کود مورد نیاز استان از شهرستان مرودشت تامین می شد امسال پتروشیمی مسجد سلیمان،بندر امام،بندر عباس و لردگان به مبادی خرید کود استان افزوده شده است.
وی تاکید کرد: در زمان حاضر۹ هزار تن کود در استان ذخیره شده است.
وی بیان کرد: به منظور شفافیت در توزیع ۸۰ در صد از میزان کود توزیع شده با استفاده از سامانههای الکترونیکی بصورت قانونمند بین کشاورزان بر اساس نیاز توزیع شده است.
لاهوتی با اشاره به تشکیل کمیته پایش کود استانی و شهرستانی اضافه کرد: این طرح در راستای کنترل و نظارت بر روند توزیع نهادههای کشاورزی و جلوگیری از توزیع کود شیمیایی خارج از شبکه اجرا شد.
وی تصریح کرد: با برنامه ریزی و نظارت بیشتر در سال های اخیر عاملیت تعدادی از کارگزاری های متخلف نهادههای کشاورزی استان لغو و تعدادی نیز جریمه شدند.
وی بیان کرد: تیرماه امسال همایشی در استان برگزار و ۹ شرکت به عنوان تولیدکنندگان شاخص کشور به بهره برداران کهگیلویه و بویراحمد معرفی شد.
لاهوتی تاکید کرد: این همایش با هدف آشنایی با تولیدات نوین و خرید بدون واسطه این نهاده کشاورزی مهم در استان برگزار شده است.
۲۷۰ هزار هکتار زمین کشاورزی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که ۱۶۰ هزار هکتار آن زراعی است.
بهره برداران کهگیلویه و بویراحمد سالانه ۹۷۲ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی تولید می کنند.