به گزارش خبرنگار ایرنا سیدعلی مهاجر عصر چهارشنبه در پنجاه و پنجمین جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان ویژه آموزش و مشارکت اجتماعی جوانان در سالن اجتماعات شهید رجایی استانداری اظهارداشت: برای عملیاتی شدن مصوبات، در گام اول باید جلسات منظم برگزار شود و در گام دوم مدیران وسط میدان و پای کار باشند.
معاون استاندار گلستان گفت: این آمادگی وجود دارد تا با توجه به کاهش دستور جلسات، این جلسات به جای ماهانه یک بار، هر ۱۵ روز برگزار شود.
مهاجر ادامه داد: اعضای جلسه باید مدیران یا یکی از معاونین مرتبط باشند که در غیاب مدیر، معاون در جریان مسایل قرار داشته باشد.
وی اضافه کرد: در جلسات باید آمارها ارائه شود، زیرا برنامهریزی بدون آمار مانند تیری بیهدف رها کردن است.
معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان گلستان گفت: ستادهای ساماندهی جوانان یا ضعیف است یا هیچ خروجی ندارد.
حامد ملاحسنی در این جلسه عنوان کرد: البته برخی شهرستانها همچون آزادشهر و بندرترکمن به خوبی جلسات را تشکیل دادند، بطوری هر یک سال گذشته هشت جلسه داشتند، اما امسال تاکنون هیچ فرمانداری جلسهای با این موضوع برگزار نکرده است.
وی تاکید کرد: این مساله نشان میدهد فرمانداران و حتی مدیران دستگاهها نسبت به اهمیت مساله جوانان و این ستاد توجیه نیستند.
ملاحسنی تصریح کرد: از سوی دیگر پیگیریهای مصوبات جلسات ضعیف است.
معاون امور جوانان ادارهکل ورزش و جوانان گلستان گفت: در گلستان دستهبندی مشخصی از فعالیت تشکلها نداریم و برنامهای برای تقویت آنها و حلقههای میانی هم نداریم، اما از سوی دیگر برای شبکهسازی ۱۴ عنوان شبکه پیشبینی شده است.
ملاحسنی افزود: میانگین سنی ۱۱۰ تشکل موجود که جوانان ۱۸ تا ۳۵ سال را شامل میشود، ۲۹ سال است که به نسبت زیاد است، زیرا اوج کنشگری و مطالبهگری جوانان ۱۸ تا ۲۴ سال است.
وی در خصوص تسهیلات ازدواج گفت: براساس آخرین آمار ارائه شده، ۵۰ درصد درخواستها پرداخت شده که شورای هماهنگی بانکها متعهد شده تا پایان شهریور این میزان به ۷۰ درصد برسد تا رتبه ۲۴ استان، بالاتر برود.