حسین ساری شامگاه چهارشنبه در آیین افتتاح نخستین هتل بوتیک اسفنجان سمنان، در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: فقط بناهای تاریخی برای واگذاری به سرمایهگذاران معرفی میشوند که هیچگونه موانع قانونی نداشته باشند و اگر بنایی کوچکترین موانع و معارض داشته باشد در ردیف واگذاری قرار نمیگیرد.
مدیرعامل صندوق احیاء و بهرهبرداری از اماکن تاریخی و فرهنگی گفت: امکانات دولت با توجه به گستردگی و تعداد بالای اماکن تاریخی کافی نیست و واگذاری بناهای تاریخی به سرمایهگذاران برای احیا و بهرهبرداری در دستور کار است.
وی ادامه داد: هزینهکرد برای احیای بناهای تاریخی به وسیله صندوق احیاء و بهرهبرداری از اماکن تاریخی و فرهنگی متفاوت است،گاهی برای مرمت یک بنا تا ۴۰۰ میلیون تومان هزینه میشود و گاه با توجه به ابعاد بزرگ بنا تا چند میلیارد تومان برای مرمت بنا هزینه میشود.
ساری بیان کرد: دهها هزار ابنیه تاریخی در کشور وجود دارد که دولت به تنهایی نمیتواند حمایت کند و از سرمایهگذاران برای مشارکت دعوت میکند.
مدیرعامل صندوق احیاء و بهرهبرداری از اماکن تاریخی و فرهنگی گفت: خانههای تاریخی به شرط تبلیغات مناسب از محل خانه و ارائه خدمات با کیفیت درآمدزایی مطلوب دارد.
وی اظهار داشت: واگذاری ابنیه تاریخی با توجه و تمرکز بر برندسازی بنا، نقشی مهم در رونق گردشگری دارد و انتظار میرود معرفی ظرفیتها با اولویت در دستور کار باشد.
وی یادآور شد:برای واگذاری چشمه علی دامغان به بخش خصوصی برای مرمت در دست پیگیری است و به زودی مزایده در این زمینه برگزار میشود.
مدیرعامل صندوق احیاء و بهرهبرداری از اماکن تاریخی و فرهنگی خاطرنشان کرد: امید است سرمایهگذاران بومی برای احیای چشمه علی دامغان استقبال کنند.
تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۴۰۱ - ۲۱:۲۲
سمنان- ایرنا- مدیرعامل صندوق احیاء و بهرهبرداری از اماکن تاریخی و فرهنگی گفت: بین ۴۰ تا ۵۰ بنای تاریخی ارزشمند تا پایان امسال با شرایط مزایده به بخش خصوصی برای بهره برداری واگذار میشود.