به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن بخشی روز پنجشنبه در بازدید از مرکز بین المللی تجاری صادرات برنج کشور مستقر در آمل افزود : مازندران به عنوان کانون تولید برنج در کشور محسوب می شود که این محصول به عنوان یک کالای اساسی خانوارها از طریق تولید کنندگان به استان های دیگر ارسال می شود .
وی ادامه داد : شیوه سنتی ارسال برنج از قبیل حمل با اتوبوس های مسافربری راهکاری نامطلوب حمل ، جابجایی و توزیع این محصول به شمار می رود و سالهاست که تاجران خرد و بعضی از شالیکاران با این مشکل مواجه هستند.
مدیر کل پست مازندران گفت : بمنظور یکپارچگی توزیع برنج و مطلوب سازی این روند با همکاری مرکز بین المللی تجاری پایانه صادرات برنج ایران که در آمل مستقر است ،دفتر پست برنج راه اندازی می شود .
وی اضافه کرد : با امکان سنجی که از استان مازندران صورت گرفته است با راه اندازی این دفتر پستی تخصصی در حوزه برنج ، به طور میانگین قابلیت ارسال روزانه بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ مرسوله پستی برنج به نقاط مختلف کشور بوجود می آید.
وی ادامه داد : شرکت پست مازندران روزانه ۶۰ هزار مرسوله پستی صادره و وارده در استان جابجا میشود که از این تعداد ۴۰ هزار مرسوله وارده است.
مدیرعامل مرکز بین المللی تجاری پایانه صادرات برنج کشور نیز از آمادگی این مرکز برای در اختیار قرار دادن یک باب واحد تجاری بمنظور راه اندازی دفتر پستی برنج خبر داد و ابراز امیداوری کرد با فعال شدن این دفتر پستی مشکلات برنجکاران در هنگام فروش و توزیع این محصول برطرف شود .
طبق آمار جهاد کشاورزی هر ساله ۲۱۰ تا ۲۳۰ هزار هکتار شالیزارهای مازندران بسته به شرایط سال آبی زیر کشت قرار می گیرد و از این سطح بیشتر از یک میلیون تن برنج سفید برداشت می شود که نیاز ۴۲ درصدی کشور را پوشش می دهد.