محسن طاهریان روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا ابراز داشت: از جمله اقدامات در دولت سیزدهم هزینه کرد هشت میلیارد تومانی برای تجهیز آزمایشگاه غربالگری ادارهکل انتقال خون استان سمنان است.
وی ادامه داد: تجهیز سالن همایش با اعتبار ۶۰۰ میلیون تومان، تعمیر و بازسازی مرکز خونگیری گرمسار با اعتبار ۲۰۰ میلیون تومان و تعمیر و بازسازی پایگاه انتقال خون دامغان، از دیگر هزینهکرد در دولت سیزدهم است.
وی با بیان اینکه بیماران و نیازمندان به خون همیشه به این مایه حیاتی نیاز دارند و ضروری است اهداکنندگان در همه شرایط اهدای خون را مد نظر داشته باشند، ادامه داد: پایگاههای انتقال خون استان سمنان از جمله پایگاههای مجهز کشور است که اهداکنندگان میتوانند بدون هیچ نگرانی برای اهدای خون مراجعه کنند.
طاهریان تصریح کرد: افرادی که برای اولین بار برای اهدای خون مراجعه میکنند به وسیله پزشک مرکز انتقال خون مورد ویزیت قرار میگیرند و در صورت داشتن شرایط، پزشک اجازه اهدای خون صادر میکند.
وی یادآور شد: اهدای خون علاوه بر نجات زندگی یک انسان، تضمین کننده سلامتی اهداکننده است و انتظار میرود آحاد جامعه به ویژه بانوان در امر خداپسندانه اهدای خون مشارکت داشته باشند.
وی اضافه کرد: انتظار میرود رسانهها با تلاش بیش از پیش در زمینه فرهنگسازی و ترغیب بانوان به اهدای خون نقش ایفا کنند.
مدیرکل انتقال خون استان سمنان گفت: داوطلبان اهدای خون با حداقل ۱۸ و حداکثر ۶۰ سال سن و حداقل ۵۰ کیلوگرم وزن میتوانند به پایگاههای انتقال خون مراجعه کنند.
به گزارش ایرنا، چهار پایگاه اهدای خون در استان سمنان برای خونگیری از متقاضیان فعال است و فرایند آفرزیس در این استان در پایگاه های سمنان و شاهرود انجام می شود.
آزمایشهایی مانند هپاتیت بی و سی، ایدز و بیماری های مقاربتی از خون های اهدایی به عمل میآید و خون اهدایی برای افراد نیازمند در عمل های جراحی، درمان مجروحان تصادف، زایمان، برای تالاسمی و هموفیلی مورد استفاده قرار میگیرد.