همدان- ایرنا- رییس کمیسیون فنی عمرانی شورای اسلامی شهر همدان مهمترین اقدام پیشگیرانه در حوزه تصادفات شهری را شناسایی و رفع نقاط حادثه خیز دانست و گفت: مدیریت شهری باید توجه لازم به این حوزه داشته باشد.

به گزارش خبرنگار ایرنا «مهدی حیدری» روز پنجشنبه در جلسه کمیسیون فنی و عمرانی و حمل و نقل و ترافیک شورا افزود: حدود ۶۶ نقطه حادثه خیز شهری در استان همدان شناسایی شده که ۸۰ درصد این نقاط در مرکز استان یعنی شهر همدان قرار دارد و مدیریت شهری موظف است در رفع نقاط حادثه خیز اقدام کند.

وی بیان کرد: شناسایی و اصلاح نقاط حادثه خیز یکی از وظایف مهم شهرداری و پلیس راهنمایی و رانندگی است اما اقدام تاثیرگذاری را شاهد نیستیم و اجرای نادرست برنامه‌ها باعث افزایش نقاط حادثه خیز شده است.

حیدری خاطرنشان کرد: اصلاح نقاط حادثه خیز معابر شهری باید اولویت‌بندی شود و شهرداری نسبت به رفع آن‌ها اقدام لازم را داشته باشد.

این عضو شورای اسلامی شهر همدان اضافه کرد: بر این اساس در بودجه سال آینده کاهش نقاط حادثه خیز را سرفصل کاری کمیسیون فنی عمرانی قرار می‌دهیم.

حیدری با اشاره به افزایش روز افزون‌ تعداد خودروهای شهر، اظهار داشت: ورود و افزایش تعداد خودرو باعث حجم ترافیک شهری شده و شهرداری باید بر اساس وظیفه خود پارکینگ مورد نیاز را برای این خودروها تامین کند.

وی با بیان اینکه عزم و تاکید اعضای شورای شهر همدان تکمیل طرح‌های نیمه تمام تا پایان سال جاری است، یادآور شد: تقاطع‌های غیر همسطح سردار شهید همدانی، غدیر و پارکینگ طبقاتی آقاجانی از جمله طرح‌هایی هستند که در کاهش ترافیک شهری بسیار موثر بوده و سعی ما سرعت بخشیدن به تکمیل آن است.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان همدان نیز در این نشست با اشاره به محدود کردن ورودی‌های میدان امام (ره) برای تردد خودروها و موتورسیکلت‌ها، گفت: امروزه یکی از مشکلات شهرها ورود و افزایش تعداد خودروها است که منجر به افزایش ترافیک می‌شود و معابر و خیابان‌ها هم پاسخگویی ترافیک شهری نیست.

سرهنگ «فرخ جمالی» با بیان اینکه برای مدیریت بهتر ترافیک باید از راهکارهای نوین و دانش‌بنیان بهره‌ گرفت، افزود: کنترل ترافیک و تخلفات شهری با شرایط کنونی توسط نیروی انسانی جوابگو نیست و باید از ظرفیت دوربین‌های کنترل ترافیک استفاده شود.

وی نقاط پر حادثه شهر همدان را بلوارهای بعثت، آیت الله نجفی و بلوارفرودگاه برشمرد و گفت: نصب نرده در بلوارهای حادثه خیز از جمله راهکارهای کاهش تصادفات است و با توجه به اینکه همدان در مسیر عبور زائران اربعین قرار گرفته و باید اقدامات لازم جهت ایمنی مسیر انجام شود.

وی با قدردانی از مدیریت و معاونان شهرداری همدان خاطرنشان کرد: مطالبه بیشتر مردم نبود خط کشی مسیرها است که این امر توسط شهرداری انجام می‌شود اما متاسفانه ماندگاری کمی دارد.