زنجان - ایرنا - رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان گفت: یکی از دستاوردهای مهم دولت سیزدهم اختصاص ۱۰ درصد از اعتبارات استانی جدول ۱۰ عمرانی برای شرکت های دانش بنیان است که در این ارتباط ۴۵ میلیارد تومان در شورای برنامه ریزی توسعه به این حوزه تخصیص داده شده و این از تاکیدات رهبری است.

رامین میرزایی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه بر اساس توزیع ۱۵ میلیارد آن برای حمایت دانش بنیان حوزه کشاورزی، ۱۵ میلیارد تومان دیگر برای بخش صنعت در نظر گرفته شده است، افزود: ۱۰ میلیارد تومان دیگر هم به بخش خدمات صرفا توسط بازرگانی و ۵ میلیارد تومان دیگر نیز دانش بنیانها در حوزه فنی و حرفه ای است.

این مسوول با بیان اینکه در حوزه عمرانی منابع مختلفی لحاظ شده است، اضافه کرد: در بودجه امسال از محل اعتبارات پیوست قانون جدول ۱۰، ۵۲۵  میلیارد تومان و از محل سه درصد درآمد حاصل از فروش نفت و گاز ۲۱۴ میلیارد تومان به استان تخصیص یافته است.

وی اظهار داشت: اعتبارات توازون بصورت استانی و ملی در مجموع ۳۹۵ میلیارد تومان را شامل می شود که از این میزان ۱۹۷ میلیارد تومان آن استانی و ۱۹۷ میلیار تومان بصورت ملی است.

میرزایی با بیان اینکه منبع چهارم نیز اعتبارات عمرانی ملی به نام استان زنجان ۳۳۹ میلیارد تومان و منبع دیگر اعتبارات  بین استانی مشترک با  استان های همجوار ۳۵۶ میلیار تومان را شامل می شود، افزود:اعتبارات محرومت زدایی نیز ۳۲۱ میلیارد تومان است که این حوزه فقط در بخش  راه روستایی، عشایری، آب روستایی، بهداشت، مدارس، باز آفرینی  و آبخیزداری  قابل هزینه است.

این مسوول با اشاره به اینکه از مجموع کل ۶ منبع، کل اعتبارات عمرانی استان ۲ هزارو ۱۵۱ میلیارد تومان را دربر می گیرد، گفت: این میزان در اختیار شورای برنامه ریزی و توسعه قرار گرفته که نسبت به توزیع آن مبادرت شده و حدود ۷۰ دستگاه اجرایی ذینفع هستند.   

وی با اشاره به اینکه طبق  اولویت بندی  استانی در حوزه عمرانی توجه به  آب شرب روستایی  و شهری به ویژه تنش آبی حاکم در روستاها است  اظهار داشت:بحث احداث مدارس در مناطق  مورد نیاز، به ویژه در شهرک های اقماری شهر زنجان دیگر اولویت استانی را تشکیل می دهد و طبق تفاهم نامه راه و شهرسازی، آموزش و پرورش که  ۲ سال پیش منعقد شد اکنون، ۲ سوم آن در حال اجرا است.

به گفته میرزایی، طبق این مهم مقرر شده ۷۵۶ کلاس در قالب ۶۳ مدرس طی برنامه ای سه ساله احداث تا کمبود ها برطرف شود.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان دیگر اولویت ها را  عمران شهری و روستایی ذکر و خاطرنشان کرد: توسعه  زیر ساخت های صنعتی و کشاوری، تحقق  رشد  ۸.۷ درصد  اقتصاد استان، تکمیل فضاهای ورزشی و نگهداری بهینه آنها و توجه به راههای اصلی و فرعی و ر وستایی نیز مدنظر قرار گرفته است.