گرگان - ایرنا - معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزیر میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی گفت: رایزنی برای جذب اعتبار و اجرای چند طرح بزرگ و ماندگار، باید اولویت اول و مهم استان‌ها برای رونق بیشتر صنعت گردشگری باشد.

به گزارش ایرنا، جواد واحدی روز شنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان از همدلی مدیران این استان از جمله استاندار برای توسعه گردشگری قدردانی کرد و گفت: تداوم این هم‌صدایی به تزریق بیشتر اعتبارات و تکمیل طرح‌های نیمه تمام بخش گردشگری خواهد انجامید.

وی بیان کرد: یکی از راه‌های موثر برای کمک به تقویت بخش گردشگری، شناسایی ظرفیت‌ها و تلاش برای استفاده مطلوب از آن است که جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی راه رسیدن به این هدف را کوتاه می‌کند

معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزیر میراث فرهنگی با تاکید بر توجه فراوان دولت به استفاده از مدیران پاک‌دستی گفت: انتخاب افراد سالم در مدیریت، یکی از اولویت‌های اصلی دولت سیزدهم است و بررسی‌ها  نشان می‌دهد که در اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان افراد ناپاک حضور ندارند.

واحدی همچنین بر رسیدگی به وضعیت کارکنان اداره کل تاکید کرد و گفت: حقوق و مزایای کارکنان اداره کل از اعتبارات استانی پرداخت می‌شود که لازم است ارتباط با مدیریت و برنامه ریزی گلستان تقویت شود.

وی با اشاره به این که استفاده از جوانان در مدیریت مورد تاکید رییس جمهور است، افزود: استفاده از نیروهای جوان در مدیریت میراث فرهنگ گلستان با پیگیری استاندار رقم خورده و امیدواریم با توانمندی و انگیزه مدیر جدید تحولات خوبی برای میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی این استان رقم بخورد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گلستان هم در این مراسم گفت: اولویت دولت سیزدهم، انجام کار بدون وقفه است و هیچ ساعتی از روز برای خدمت‌رسانی به مردم نباید از دست برود.

سیدمحمدرضا سیدالنگی با تاکید بر توجه بیشتر به میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان به عنوان اولویت توسعه افزود: توجه به مرمت برج قابوس، استفاده بهینه از بافت تاریخی گرگان، ثبت جهانی دیوار دفاعی گرگان، تکمیل موزه باستان شناسی و موزه روستایی قرق گرگان و راه‌اندازی بازارچه‌های صنایع دستی از جمله طرح‌هایی است که انتظار داریم با همکاری دستگاه‌های مرتبط پیگیری شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان هم در این مراسم گفت:  این استان شمالی با برخورداری از مواهب طبیعی فراوان ظرفیت اجرای طرح‌های رونق گردشگری را دارد.

محمدجواد ساور افزود: در سفر دولت سیزدهم به گلستان هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال برای بخش میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مصوب شد که نشان دهنده توجه ویژه دولت به توسعه زیرساخت های استان است.

وی با تاکید بر رفع مشکلات ارایه تسهیلات گردشگری با آسان‌سازی مراحل اداری گفت: برای حل این مشکل، ستاد تسهیل صدور مجوز گردشگری در گلستان راه‌اندازی خواهد شد.

ساور ادامه داد: موانع جذب سرمایه‌گذار برای بخش میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان حل شدنی است و امیدواریم با کمک همه دستگاه های مرتبط، کمبودهای توسعه زیرساخت‌های سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری استان حل شود.

وی: بیش از ۲۵ سال از استقلال گلستان می گذرد و به رغم ظرفیت‌های استان، تاکنون نتوانستیم از آن برای توسعه استفاده کنیم.

وی برندسازی و بازاریابی را مشکل دیگر تولیدات فعالان صنایع دستی گلستان برشمرد و گفت: همراهی بیشتر دستگاه های مرتبط از جمله حمایت استاندار در رفع این مشکل ضروری است.

وی افزود: جذب توریسم و رونق صنایع دستی از جمله طرح های مهم گلستان است که رایزنی انجام آن از سوی استاندار آغاز شده و این طرح با جذب گردشگر از کشورهای حوزه دریای خزر و خلیج فارس پیگیری می شود.

به گفته وی تبادل گردشگر تا ۲ هفته آینده با کشور عراق و سفر استاندار گلستان به عمان برای زمینه‌سازی جذب گردشگر از جمله طرح‌های رونق گردشگری گلستان در آینده نزدیک است.

در این مراسم با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گلستان و جمعی از مدیران دستگاه ها و از خدمات رحمان فرمانی سرپرست این اداره کل قدردانی و جواد ساوری به عنوان مدیرکل بخش میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان معرفی شد.

گلستان یکی از استان های برخوردار از جاذبه های متعدد تاریخی و طبیعی و فرهنگی در شمال کشور است.
زندگی اقوام متعدد با خرده فرهنگ های خاص و کمتر دیده شده، آثار تاریخی متعلق به دوره های گوناگون، جاذبه های طبیعی مانند قله ها و دریا و آبشارها و جنگل، از جمله ظرفیت های گردشگری استان گلستان به شمار می رود.
گلستان به دلیل حضور اقوام و مذاهب متعدد در نقاط گوناگون این خطه به نگارستان ایران مشهور است.
برج قابوس با بیش از هزار سال قدمت و متعلق به سده چهارم هجری، تنها اثر ثبت جهانی شده استان گلستان است که در گنبد کاووس قرار دارد.

این استان شمالی از شمال با کشور جمهوری ترکمنستان، از جنوب با سمنان، از غرب با مازندران و از شرق با خراسان شمالی همسایه است و در مسیر زیارتی مشهد مقدس و گردشگری شمال قرار دارد و سالانه ۲۰ میلیون زایر و گردشگری از این خطه و بیشتر با خودروی شخصی عبور می کنند.