اهواز - ایرنا - مدیرکل تعزیرات حکومتی خوزستان گفت: طرح نظارتی ویژه اربعین از روز یکشنبه همزمان در سه استان خوزستان، کرمانشاه و ایلام که بیشترین حجم تردد زائران اربعین را دارند آغاز شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا نعمت‌الله بیرانوندی روز یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه در اتاق خبر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان افزود: در این طرح نظارتی که تا ۲۷شهریور ادامه دارد در بخش های حمل و نقل، توقفگاه خودرو در مرزها، مایحتاج عمومی زائران، غذاخوری ها بین شهری، آژانس های هواپیمایی و مسیرهای منتهی به مرزهای مهران، چذابه و شلمچه اجرایی خواهد شد.

وی گفت: در صورت مشاهده تخلفات صنفی نسبت به پلمب یا نصب بنر در واحدهای متخلف و اعمال قانون اقدام خواهد شد.

کشف ۲۸هزار تن کالای احتکاری پس از اجرای طرح توزیع عادلانه یارانه‌ها

مدیرکل تعزیرات حکومتی خوزستان در این نشست با اشاره به اینکه پس از اجرای طرح توزیع عادلانه یارانه ها و حذف ارز ترجیحی، برخی واحدهای صنفی به احتکار کالا و مایحتاج عمومی با هدف کسب سود بیشتر روی آوردند، افزود: با هماهنگی انجام شده ۲۸هزار تن کالای احتکاری در استان کشف و در بازار توزیع شد.

بیرانوندی افزود: تعزیرات با قاطعیت به موضوع احتکار کالاهای عمومی مردم ورود و با متخلفان برخورد قانونی کرد.

سامانه ۱۳۵ ارتباطات مردمی برای گزارش تخلفات

مدیرکل تعزیرات حکومتی خوزستان گفت: سامانه ۱۳۵ ارتباطات مردمی برای گزارش و ثبت تخلفات به صورت شبانه روزی فعال شده است.

بیرانوندی افزود: شهروندان با ورود به این سامانه پس از ثبت شکایت خود، کد رهگیری دریافت می کنند و مطمئن باشند شکایات آنان مورد پیگرد و بررسی قرار می گیرد.

به گفته وی در سال گذشته ۴۹۱ شکایت مردمی از طریق سامانه ۱۳۵ تعزیرات حکومتی ثبت شده و امسال نیز ۴۶۷ شکایت مردمی نیز در این سامانه ثبت شده است.

بیرانوندی در ادامه به گلایه مندی بحق شهروندان از بازدارندگی تخلفات اشاره کرد و افزود: جریمه نقدی متخلفان صنفی طبق قانون اعمال می‌شود.

پرونده قاچاق ۳۶هزار کولر گازی در اختیار سازمان اموال تملیکی

مدیرکل تعزیرات حکومتی خوزستان در پاسخ به این سوال که سرنوشت پرونده قاچاق ۳۶هزار دستگاه کولر گازی به کجا رسید، گفت: رای این پرونده صادر شده و کولرهای مکشوفه قاچاق در اختیار سازمان اموال تملیکی خوزستان است.

وی گفت: این سازمان بر اساس اختیاراتی که دارد می تواند بخشی از این کولرها را به سازمان حمایتی قرار دهد ولی بخشی را به صورت مزایده به نفع دولت به فروش برساند ولی به هرحال پرونده مختومه و جرایم اعمال شده است.

بیرانوندی قاچاق را یک معضل اجتماعی و اقتصادی که اقتصاد ملی را هدف قرار می دهد یاد کرد و افزود: ورود کالای قاچاق از دریا بخصوص هندیجان صورت می گیرد ولی رسیدگی به پرونده های قاچاق کالا و ارز برعهده تعزیرات حکومتی است.

وی گفت: بخشی از کالاهای قاچاق با خودروهایی که در اصطلاح به آن "شوتی" می گویند ازخوزستان به دیگر نقاط کشور حمل می شود که پرونده هایی در این خصوص در تعزیرات تشکیل شده و طبق قانون با آنان برخورد شده است.