علی باقری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: تاکنون یک میلیون و ۵۲۰ هزار و ۱۸۲ دُز نوبت اول واکسن کرونا برای ۹۴.۷ درصد از جمعیت بالای ۱۲ سال استان گلستان تزریق شد که این عدد برای نوبت دوم یک میلیون و ۳۱۲ هزار و ۳۶۷ نفر معادل ۸۵.۸ درصد است.
وی افزود: مردم فکر میکنند تزریق نوبتهای اول و دوم واکسن کرونا برای مقابله با این بیماری کفایت میکند و دیگر نیازی به تزریق نوبتهای یادآور ندارند بر همین اساس میزان تزریق نوبتهای سوم و چهارم در گلستان مطلوب نیست در صورتی که یکی از راههای اصلی جلوگیری از ابتلا و یا شدت بیماری تکمیل زنجیره تزریق است.
مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت گلستان با اشاره به تزریق سه میلیون و ۴۳۷ هزار و ۱۴۱ دُز واکسن کرونا در نوبتهای اول، دوم، سوم و چهارم به مردم استان، گفت: بر اساس اعلام مرکز آمار ایران، این استان حدود یک میلیون و ۹۹۰ هزار نفر جمعیت دارد که یک میلیون و ۵۲۹ هزار نفر از آنان را افراد بالای ۱۲ سال واجد شرایط دریافت واکسن کرونا تشکیل میدهند.
باقری ادامه داد: مراجعه مردم گلستان برای تزریق دُز سوم واکسن کرونا به نسبت نوبتهای اول و دوم کم بوده به طوری که تاکنون ۵۵۲ هزار و ۵۵۸ نفر معادل ۴۱.۵ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال و ۳۶.۱ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال این نوبت را دریافت کردند.
وی افزود: همچنین ۵۱ هزار و ۹۷۵ نفر معادل ۳.۹۰ درصد از مردم بالای ۱۸ سال استان که ۶ ماه از تزریق نوبت سوم واکسن کرونا آنان گذشته برای دریافت نوبت چهارم این واکسن به مراکز بهداشت مراجعه کردند.
باقری تاکید کرد: مردم برای تکمیل زنجیره تزریق واکسن کرونا با هدف جلوگیری از احتمال شروع پیک دوباره آن علاوه بر رعایت استفاده از ماسک، توجه بیشتری به تزریق دُزهای واکسن کرونا از جمله نوبت سوم و چهارم داشته باشند.
طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی گلستان، هم اینک ۱۸۴ بیمار کرونایی در مراکز درمانی استان بستری هستند که ۵۸ نفر از آنان به دلیل وخامت حال در بخش مراقبتهای ویژه نگهداری میشوند.
براساس آخرین اعلام کشوری، شهرستانهای علیآبادکتول و گمیشان در وضعیت نارنجی شیوع کرونا و شهرستانهای گرگان، گنبدکاووس، آزادشهر، بندرگز، بندرترکمن، رامیان، کردکوی، کلاله، گالیکش، آققلا،مراوه تپه و مینودشت در وضعیت زرد قرار دارند.