تهران – ایرنا – خانواده های انگلیسی به زودی با افزایش شدید هزینه های انرژی روبه رو می شوند، از اینرو راهکارهایی برای مقابله با این مشکل و صرفه جویی در مصرف انرژی به آنها پیشنهاد شده است.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از روزنامه گاردین، شرکت تامین کننده برق و گاز انگلیس موسوم به «یوتیلیتا» (Utilita)، اعلام کرد که خانوارها می توانند با کاهش تنها یک درجه سانتیگراد از ۱ اکتبر (۹ مهر) زمانی که سقف جدید قیمت انرژی اعمال می شود، سالانه ۳۲۱ پوند صرفه جویی کنند.

این روش منجر به صرفه جویی ۱۵۸ پوندی حتی قبل از اعمال افزایش سقف قیمت ها می شود.

در این میان، به شهروندان انگلیسی توصیه شده است نحوه شستشو را تغییر دهند. شرکت یوتیلیتا تاکید کرده است که اگر از ماشین لباسشویی با حداکثر کارایی استفاده کنید، می توانید ۱۷ پوند در سال صرفه جویی داشته باشید.

شستن لباس ها با دمای بالاتر، انرژی بیشتری مصرف می کند، بنابراین با پایین آوردن دما می توان بیشتر صرفه جویی کرد.

براساس اعلام سازمان انگلیسی اعتماد صرفه جویی در انرژی، شستشو در دمای ۳۰ درجه به جای ۴۰ درجه سانتیگراد یا بیشتر، ۴۰ درصد انرژی مصرفی در سال را ذخیره می کند و پودرهای ماشین و شوینده های مدرن در دمای پایین تر به نحو موثری عمل می کنند.

در ادامه به مردم انگلیس توصیه شده است وسایل را از برق بکشند و آن را در وضعیت آماده به کار قرار ندهند.

بنا بر اعلام شرکت یوتیلیتا، این روش به طور معمول سالانه ۱۰۰ پوند صرفه جویی در مصرف انرژی به همراه دارد و قطع دستگاه ها از برق باعث می شود بی جهت مبالغی به قبوض برق اضافه نشود.

تحقیقات یک اپلیکیشن تحلیل گر داده های هوشمند نشان می دهد روشن کردن سیستم گرمایش از کف برای یک ساعت اضافی در روز، ۳۰۹ پوند در سال هزینه دارد.

راهکار ساده این است که هنگام خروج از یک اتاق، چراغ ها خاموش شود که این کار در سال ۴۶ پوند صرفه جویی به همراه دارد.

مساله قابل توجه دیگر این است که برخی از سیستم های برقی همچون یخچال و فریزر باید تمام مدت روشن باشند و به مبلغ قبوض برق می افزایند. یک روش آسان برای مقابله با این مساله کاستن از شمار دفعاتی است که درب یخچال و فریزر باز می شود.

همچنین به شهروندان انگلیسی توصیه شده است هنگام خرید یک سیستم جدید، کتابچه راهنما را دور نیندازند. کتابچه راهنما می تواند اطلاعات مفیدی در مورد صرفه جویی انرژی ارائه دهد.

تحلیلگران اقتصادی، میزان افزایش بهای سوخت، تورم و وضعیت نابسامان اقتصادی درانگلیس را در قیاس با سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا به مراتب شدیدتر و وخیم تر دانسته‌اند.

 بهای انرژی در سراسر اروپا از پاییز سال گذشته میلادی و به دنبال رفع محدودیت های ناشی از شیوع ویروس کرونا و افزایش تقاضا، رو به افزایش نهاد در همین حال تعلیق در خرید گاز طبیعی از روسیه توسط اروپا یکی دیگر از پیامدهای افزایش بهای انرژی شد. اما به گفته تحلیلگران، بهای انرژی در انگلیس در مقایسه با دیگر کشورهای اروپایی همچون فرانسه، ایتالیا و حتی آلمان که اقتصادش به علت وقوع جنگ در اوکراین رو به وخامت نهاده، بیشتر از آنها است.

بنابر  تحلیل‌های صورت گرفته توسط  دویچه بانک (Deutsche Bank)، تورم سالانه قیمت مصرف کننده گاز و برق در انگلیس در سال جاری میلادی به طور متوسط ‌حدود ۸۰ درصد افزایش داشت درحالی که میزان تورم در  ۱۹ کشور عضو منطقه یورو  دارای میانگین رشد ۴۰ درصدی بوده است.