به گزارش ایرنا از اعلام روز سه شنبه روابط عمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد قشم، غلامرضا دهقانی زاده گفت: ۴۸ مورد از این پروازها در مسیرهای داخلی تهران، اصفهان و بر عکس و ۶ مورد مربوط به پروازهای خارجی به مقصد دبی است.
به گفته وی، با توجه به کاهش ناوگان شرکت های هواپیمایی، برخی از مسیرهای پروازی قشم کنسل شده، ولی با توجه به دستور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، پیگیری لازم برای برقراری پرواز از سوی سایر شرکت های هواپیمایی نیز در حال انجام است.
مدیرکل فرودگاه بینالمللی قشم افزود: این مرکز به دنبال بازگشت و برقراری پرواز به مقاصد داخلی همچون شیراز، مشهد، کرمانشاه، یزد و شهرهای استانهای شمالی است و در بخش پروازهای خارجی نیز پیگیر برقراری پرواز بین قشم و مسقط است.
دهقانی زاده از رشد هشت درصدی پروازها و ۴۹ درصدی مسافران داخلی و خارجی در پنج ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته خبر داد.
هم اکنون شرکتهای هواپیمایی قشم ایر، ایران ایر، زاگرس، آتا، چابهار ایر و پارس ایر حمل و نقل مسافران و حمل بار به فرودگاه بینالمللی قشم را برعهده دارند.
به گزارش ایرنا، فرودگاه بین المللی قشم یکی از فرودگاههای بزرگ و مطرح کشور است که طول باند آن مناسب برای فرود هواپیماهای پهن پیکر است و توان سرویس دهی به تمامی هواپیماهای عبوری و پهن پیکر (به جزء ایرباس ۳۸۰) را در این منطقه دارد.
قرار گرفتن فرودگاه بین المللی قشم در این منطقه از خلیج فارس، فرصت مناسبی برای ارایه خدمات مناسب به هواپیماهای کوچک و بزرگ در مسیرهای داخلی و خارجی است.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر داز توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.