به گزارش خبرنگار ایرنا؛ "داریوش صفاری" روز دوشنبه در نشست هماهنگی برگزاری جشنواره شیرهپزی مانیزان و رویدادهای گردشگری شهرستان ملایر افزود: برگزاری هرچه بهتر رویدادهای گردشگری، نیازمند برنامهریزی منسجم و قوی است.
وی برگزاری جشنوارهها و رویدادهای گردشگری را دارای فواید بسیاری برای این شهرستان دانست و گفت: برای بهرهبرداری اثربخش از این رویدادها نیاز به برنامهریزی دقیق، هماهنگی و همکاری تمامی دستگاههای اجرای به ویژه خدماترسان دارد.
معاون برنامهریزی و توسعه فرمانداری ویژه ملایر ماندگاری گردشگران را در گرو برگزاری مستمر و متوالی این جشنوارهها دانست و ادامه داد: جشنواره شیرهپزی هشتم مهرماه در روستای هدف گردشگری مانیزان برگزار شود.
صفاری با اشاره به اینکه مهرماه ملایر میزبان رویدادهای گردشگری همچون جشنواره شیرهپزی، خوشه برتر انگور، جشن برداشت انگور، جشنواره شوریجات سامن و جشنواره گردو و بادام علیآباد دمق است، خواستار مشخص شدن متولیان برگزاری این رویدادها و برنامهریزی منظم آنها شد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان نیز با اشاره به برگزاری موفقیتآمیز جشنواره شیرهپزی مانیزان و جذب گردشگران بسیار در این منطقه، گفت: جشنواره شیرهپزی ملایر دارای شناسنامه و اصالت است.
"علی خاکسار" رونق چرخه اقتصاد محلی منطقه را یکی از مهمترین مزیتهای برگزاری جشنواره شیرهپزی مانیزان دانست و پیشنهاد کرد: زمان برگزاری این جشنواره از یک روز به سه روز افزایش یابد.
به گزارش ایرنا؛ در این جلسه مقرر شد جشنواره برداشت انگور و خوشه برتر هفتم مهر در روستای جوزان، جشنواره شیرهپزی هشتم مهر در روستای مانیزان، جشنواره شوریجات ۱۴ مهر در شهر سامن و جشنواره گردو و بادام ۱۵ مهر در روستای علیآباد دمق برگزار شود.
تاکنون ۱۱ دوره جشنواره شیرهپزی مانیزان در شهرستان ملایر برگزار شده است که به دلیل شیوع کرونا ۲ سال این جشنواره برگزار نشد.
جشنواره شیرهپزی مانیزان سال ۱۳۹۱ در فهرست آثار ناملموس میراث فرهنگی ایران ثبت ملی شد.